€ 16,66

Goeie Tukkers organiseren een Tukkerware Party (Try-Out)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op maandag 2 september op het Kleinste Podium van Twente houden De Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers een Try-out van hun Tukkerware Party!
Wat is er nu leuker dan gezellig samenkomen met andere mensen die dezelfde behoefte hebben dan uzelf? Leuke ervaringen delen en advies krijgen zonder mooie verkooppraatjes. Dit product verkoopt zichzelf omdat het al jarenlang garant staat voor een stevige basis in uw huishouden.
Het product: 3 Twentse goden die graag ‘out of the Bokse’ denken…..
Door onze jarenlange ervaring leveren we maatwerk voor elk individu. Hoe meer personen er aanwezig zijn op de party, des te goedkoper is het product te leveren. Na de party is er ruimte genoeg om de producten uit te proberen om voor uzelf te kijken of het een toevoeging kan zijn in uw huidige huishouden.
Enthousiast geworden? Kom dan allemaal naar de Tukkerware Party en beleef een onvergetelijk leuke avond. Een avond cabaret van de bovenste plank met André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving.! En dit alles onder het motto: 3 voor de prijs van 1.

Maandag 2 september 2019, Koffie klaar en De Cactus open vanaf 19.30uur, Tukkerware Party time 20.30uur!
Entree €15,- de voorverkoop start op donderdag 25 april om 19.00uur via Eventbrite.nl Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht): €20,-

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen