Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Goes

Binnenstad, Goes

singelstraat 21

4461HZ Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Mode en winkelen in de etalage tijdens Goes Modestad

Op 23 en 24 september staat de binnenstad van Goes in het teken van mode en winkelen tijdens Goes Modestad. Dit is hét evenement dat de binnenstad kwaliteiten van Goes in de etalage zet.

Opvallend veel modemerken in Goes
Goes ís een modestad met opvallend veel
zelfstandige modewinkels. Van de 50 bekendste luxe damesmodemerken zijn er minstens 35 verkrijgbaar in de Goese modezaken. Dat zie je nergens anders in de wijde omgeving.

De 30 meter lange catwalk in de Grote Kerk in Goes, wordt zaterdag 23 september de hele dag door gebruikt voor gratis shows waarin meer dan 20 modewinkels hun collecties tonen. En rondom de catwalk staan diverse beautysalons, kapsters en stylisten om je de laatste trends voor het nieuwe seizoen te laten zien.

Op zaterdag trakteren de winkels in de St. Adriaanstraat en het Kolveniershof je op een ‘fashionable Food & Fashion Event’. Tijdens de koopzondag op 24 september zijn er modeshows op het Ganzepoortplein en in de Papegaaistraat. Op het Bleekveld is dan ook de Makersmarkt. Een hippe markt voor creatieve kleine ondernemers , getalenteerde ontwerpers en handige makers met mooie, eerlijke en unieke producten.

Mis niets en kijk voor het complete programma op www.goesisgoes.nl/goesmodestad en volg Goesisgoes via facebook en Instagram.

Wanneer: Zaterdag 23 september 10.00 – 17.00

Koopzondag 24 september 13.00 uur – 17.00 uur

Gratis toegang

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Goes

Binnenstad, Goes

singelstraat 21

4461HZ Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen