Golden Earring

Gepresenteerd door Bostheater Ommen
ALLE LEEFTIJDEN

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Legendarische rockband komt naar het Bostheater!

Over dit evenement

Bostheater Ommen presenteert: Golden Earring

Wrijf nog maar eens goed in je ogen want het staat er écht: Golden Earring staat op zaterdag 29 augustus in het Bostheater Ommen! We hoeven jullie niet te vertellen dat we bijzonder vereerd zijn met de komst van deze legendarische rockband! De band is goed voor tientallen hits en evergreens zoals ‘When The Lady Smiles’, ‘Another 45 Miles’, ‘She Flies On Strange Wings’, ‘Twilight Zone’ en uiteraard ‘Radar Love’. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze hits te horen in de betoverende setting van ons openluchttheater terwijl jullie luidkeels meezingen.

En vergis je niet: het kwartet geeft nog altijd vitale shows, waar verschillende generaties Earring-fans samenkomen. De Golden Earring is vijftig jaar (!) na het prille begin nog altijd een Nederlandse topformatie die elke avond weer met veel plezier op het podium staat. Geef ze een heel warm welkom in het Bostheater op zaterdag 29 augustus en bereid je voor op een memorabele avond in ’t bos!

Restitutiebeleid

Alle kaartkopers hebben op 12 oktober 2020 een e-mail ontvangen met informatie omtrent restitutie (kijk eventueel in je SPAM). Gedurende een periode van 30 dagen is het mogelijk om restitutie aan te vagen, dus tot en met 11 november 2020. Hierna vervalt je recht op restitutie en gaan wij ervan uit dat we je in 2021 zien.


		Afbeelding van Golden Earring
Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen