Goodlife Walk

Goodlife Walk

Venster Acties en details

€ 50

Datum en tijd

Locatie

Nieuw Westert

18 Oude Schulpweg

1935 EN Egmond-Binnen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Do Good, Feel Good. Wandeling met dagprogramma voor persoonlijke groei

Over dit evenement

De Goodlife Walk is een wandeling van 16 km voor duurzame persoonlijke groei, gebaseerd op de Goodlife Goals.

Inhoud:

De Goodlife Walk is onderdeel van ons programma GROW; dat staat voor Go Reset Our World. De Goodlife Goals zijn de Global Goals, ofwel Sustainable Development Goals van de VN, in vertaling naar het individu. De Global Goals zijn een blauwdruk voor een duurzame toekomst. In de Goodlife Goals zijn de Global Goals vertaald van werelddoelen naar persoonlijke acties. Voor jou is het een ‘Do Good, Feel Good’ activiteit die je kunt ervaren als een ‘reset’ in je leven.

Wat houdt een reset in? De wandeling is een spreekwoordelijke Workout voor Body, Mind & Soul. Ons programma bestaat uit 4 elementen: Voelen, Denken, Doen en Delen. De Goodlife Walk is voor iedereen die op zoek is naar duurzame verbetering om je goed te voelen. Je hoeft niet getraind te zijn, de afstand is goed te wandelen voor iedereen die goed ter been is.

Programma:

Het dagvullende programma start bij Nieuw Westert in Egmond-Binnen. Tijdens de wandeling houden we in totaal 4 pit-stops van 30 minuten voor oefeningen en opdrachten. De output vormt de basis voor je stappenplan om het gewenste resultaat te bereiken.

Als follow-up bieden we na 21 dagen een online bijeenkomst om in besloten groep ervaringen te delen. Het dagprogramma is een try-out is. De groepsgrootte blijft beperkt tot maximaal 16 personen voor een kennismakingsprijs van 50 euro per persoon.

Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, praktische tips en tools. Je komt letterlijk in beweging op het monnikenpad van bezinning en ontdekt de mooiste plekjes van de omgeving. Zoals het Noordhollands Duinreservaat, het Slot in Egmond aan den Hoef en de Abdij in Egmond-Binnen.

Lunch:

Neem je eigen lunchpakket mee of bestel een lunchbox van Sunny Side-UP a 15,00 euro per persoon (optioneel). Esther Zonneveld is een ster in de keuken en verrast je met haar bijzonder duurzame taste. #vega #food

Zie ook de de Global Goals en Goodlife Goals die de basis vormen voor ons programma GROW - Go Reset Our World.

Afbeelding van Goodlife Walk
Afbeelding van Goodlife Walk
Afbeelding van Goodlife Walk
Afbeelding van Goodlife Walk
Afbeelding van Goodlife Walk
Afbeelding van Goodlife Walk

Delen met vrienden