Gouden Mispel 2016

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Fort Lent

Bemmelsedijk 4

6663 KZ Nijmegen

Netherlands

Bekijk kaart

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Gouden Mispel wordt elk jaar uitgereikt aan 3 personen of organisaties die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de bescherming of ontwikkeling van het Nederlands cultuurlandschap. De mispel is als symbool gekozen omdat ze zich alleen spontaan vestigt in eeuwenoude houtwallen, heggen en andere landschapselementen.

Dit jaar organiseert Vereniging Nederlands Cultuurlandschap (VNC) alweer de tiende uitreiking van de Gouden Mispel. Dit jubileum vraagt om een bijzonder programma op een nieuwe locatie; graag ontvangen we u op donderdagmiddag 15 december in Fort Lent. Dit monumentale verdedigingswerk nabij Nijmegen dateert uit 1862 en kijkt uit over de Waal en ons voorbeeldgebied de Ooijpolder.

In deze unieke setting introduceren wij niet alleen de prijswinnaars, maar verzorgen wij tevens een feestelijk middagprogramma met bijzondere muzikale intermezzo’s, lekkere versnaperingen en (met u erbij); goed gezelschap. Onderstaand treft u het voorlopige programma:

13:30 ontvangst met koffie en gebak
14:00 start programma
16:30 feestelijke netwerkborrel
17:30 einde programma

Wij ontmoeten graag mede-liefhebbers van het cultuurlandschap, mocht een relatie van u mogelijk interesse hebben in de Gouden Mispel dan vragen wij u om hem/haar op dit evenement te attenderen.

We hopen u van harte binnenkort te mogen ontvangen.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Fort Lent

Bemmelsedijk 4

6663 KZ Nijmegen

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen