Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Slot Doddendael

Binnenweg 2

6644 KD Ewijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vereniging Nederlands Cultuurlandschap organiseert op donderdagmiddag 14 december de uitreiking van de Gouden Mispel 2017. Ik stel het zeer op prijs als u hierbij aanwezig kunt zijn.

De Gouden Mispel wordt elk jaar uitgereikt aan 3 personen of organisaties die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd aan de bescherming of ontwikkeling van het Nederlands cultuurlandschap. De mispel is als symbool gekozen omdat ze zich alleen spontaan vestigt in eeuwenoude houtwallen, heggen en andere landschapselementen.

Voor deze feestelijke gelegenheid hebben wij Slot Doddendael als locatie gekozen. Dit middeleeuws kasteeltje vlakbij Nijmegen ligt in het mooie Land van Maas en Waal. In deze unieke setting introduceren wij niet alleen de prijswinnaars, maar verzorgen wij tevens een feestelijk programma met bijzondere intermezzo’s, lekkere versnaperingen en (met u erbij); goed gezelschap.

Wij ontmoeten graag mede-liefhebbers van het cultuurlandschap, mocht een relatie van u mogelijk interesse hebben in de Gouden Mispel dan vragen wij u om hem/haar op dit evenement te attenderen.

We hopen u van harte binnenkort te mogen ontvangen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Slot Doddendael

Binnenweg 2

6644 KD Ewijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen