Gouden Obi 2020 Nieuwjaarsdiner VJJF

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Feestzaal 't Fortje

1 Arenaplein

2100 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Vlaamse Ju-Jitsu Federatie nodigt je met veel plezier uit om gezellig mee aan tafel te gaan voor ons jaarlijks nieuwjaarsfeest.

Over dit evenement

Dit jaar is het een speciale editie: De Gouden Obi. Je ontvangt daardoor deze exclusieve uitnodiging als vrijwilliger van de federatie. Zoals gewoonlijk klinken we op het nieuwe jaar, blikken we terug op een overzicht van het voorbije jaar en zetten we bepaalde vrijwilligers, clubs, atleten, etc. in de bloemetjes voor hun inzet en hun prestaties. Bovendien koppelen we er voor deze editie een gezellig diner aan voor onze vrijwilligers en partners.

Indien u zowel lid, als vrijwilliger bent van de VJJF (bijvoorbeeld als coach, scheidsrechter, lesgever, ... of u zetelt in één van de VJJF-commissies of comités) kan zowel u, als uw partner aan een heel voordelig tarief (€25 per persoon) all-in eten en drinken tijdens het diner van 18.00-20.00. Hierna zetten we de deuren open voor alle andere VJJF-leden die voor de receptie met presentatiemoment en prijsuitreiking komen. Hiervoor ben je uiteraard ook welkom, indien je er niet bij kan zijn voor het diner ► Opgelet! In dit geval moet je je eveneens inschrijven, maar dan enkel voor de receptie via een aparte link die je terugvindt via www.vjjf.be.

17.30 Doors

18.00 Diner

20.00 Presentatie & Prijsuitreiking

21.00 Receptie

23.00 Einde

Schrijf je aldus gauw in voor het diner via dit platform, want plaatsjes zijn jammer genoeg beperkt. OP = OP. Vervolgens breng je je betaling in orde door €25 per persoon over te schrijven op het rekeningnummer BE94 2200 3705 1814 met als mededeling: 'Gouden Obi VW'. Enkel wanneer de betaling in orde is en je een bevestiging hiervan ontvangt, ben je officieel ingeschreven.

Indien je je inschrijft, terwijl je geen persoonlijke uitnodiging voor dit event hebt ontvangen, wordt je inschrijving geannuleerd. In geval van problemen of vragen: contacteer elke@vjjf.be.

Indien er toch nog plaatsen zouden overblijven, stellen we deze later ook open voor niet-vrijwilligers, aan het volledige tarief van €45.

We hopen van harte dat je erbij kan zijn!

De Vlaamse Ju-Jitsu Federatie vzw

Dit jaar organiseert de VJJF in tandem met dit event een inzameling voor Make-A-Wish. Indien je het jaar met een goede daad wil beginnen door een kleine bijdrage te doen aan het vervullen van wensen van kinderen die lijden onder een levensbedreigende ziekte, kan dat via deze link ►www.actie.makeawish.be/project/23364 OF door te storten op BE94 2200 3705 1814 met als mededeling 'Gouden Obi + Make A Wish', en dan zorgen wij ervoor dat jouw steun naar dit goede doel gaat!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Feestzaal 't Fortje

1 Arenaplein

2100 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen