Gouden Obi 2020 Nieuwjaarsdiner VJJF

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Feestzaal 't Fortje

1 Arenaplein

2100 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De Vlaamse Ju-Jitsu Federatie nodigt je met veel plezier uit om gezellig mee aan tafel te gaan voor ons jaarlijks nieuwjaarsfeest.

Over dit evenement

Dit jaar is het een speciale editie van onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie:

De Gouden Obi.

Zoals gewoonlijk klinken we op het nieuwe jaar, blikken we terug op een overzicht van het voorbije jaar en zetten we bepaalde vrijwilligers, clubs, atleten, etc. in de bloemetjes voor hun inzet en hun prestaties. Bovendien koppelen we er voor deze editie een gezellig diner aan voor onze vrijwilligers en partners.

U bent hierbij uitgenodigd als special guest en daarvoor trakteren we u op een gratis diner incl. drank van 18.00-20.00. Hierna zetten we de deuren open voor de nieuwjaarsreceptie voor onze leden met presentatiemoment en prijsuitreiking.

Indien u u inschrijft, terwijl u geen persoonlijke uitnodiging voor dit event hebt ontvangen, wordt uw inschrijving geannuleerd. In geval van problemen of vragen: contacteer elke@vjjf.be.

Programma:

17.30 Doors

18.00 Diner

20.00 Presentatie & Prijsuitreiking

21.00 Receptie

23.00 Einde

! Wij vragen u enkel om u voor het diner in te schrijven via dit platform, zodat we weten hoeveel gasten we mogen ontvangen.

We hopen van harte dat u erbij kan zijn!

De Vlaamse Ju-Jitsu Federatie vzw

Dit jaar organiseert de VJJF in tandem met dit event een inzameling voor Make-A-Wish. Indien je het jaar met een goede daad wil beginnen door een kleine bijdrage te doen aan het vervullen van wensen van kinderen die lijden onder een levensbedreigende ziekte, kan dat via deze link ►www.actie.makeawish.be/project/23364 OF door te storten op BE94 2200 3705 1814 met als mededeling 'Gouden Obi + Make A Wish', en dan zorgen wij ervoor dat jouw steun naar dit goede doel gaat!

Datum en tijd

Locatie

Feestzaal 't Fortje

1 Arenaplein

2100 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen