Gracefarmers Ondernemersavond - "de Wereld in 60 minuten"

Venster Acties

Gracefarmers Ondernemersavond - "de Wereld in 60 minuten"

Gracefarmers, het ondernemersplatform ter ondersteuning van het werk van Stichting Raise

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

AFAS Theater 3 Inspiratielaan 3833 AV Leusden Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Wij zijn deze bijeenkomst te gast bij AFAS te Leusden.

Het thema van de avond is "De wereld is 60 minuten" (Kansen & Bedreigingen) m.m.v. onder ander Evert Jan Ouweneel (cultuurfilosoof en werkt als Strategiedirecteur Identiteit bij het Leger des Heils) en Madeleen van de Pol (AFAS Software & AFAS Foundation)

Ook geven wij een update over onze activiteiten in Malawi. Aansluitend is er een netwerkborrel.

Een avond voor en door ondernemers.

Enkele dagen voor deze avond ontvangt u een mail met QR code. Met deze code heeft u toegang tot de parkeergarage, een locker om uw tas op te bergen en on u present te melden bij één van de digitale zuilen in de hal voor toegang.

Afbeelding van Gracefarmers Ondernemersavond - "de Wereld in 60 minuten"
Afbeelding van Gracefarmers Ondernemersavond - "de Wereld in 60 minuten"

Ondernemersplatform “Gracefarmers” ondersteunt het werk van Stichting Raise in Malawi en is een zelfstandige stichting.

Al meer dan 75 ondernemers “Gracefarmers” dragen het werk van stichting Raise een warm hart toe en volgen de ontwikkelingen op Grace Farm. Grace Farm is de naam van de boerderij in Malawi waar Stichting Raise sinds 2011 de lokale bevolking helpt mini-economie te creëren. Onder meer met het verbouwen van gewassen als mais, sojabonen maar belangrijker, het planten van macadamiabomen. Op dit moment zijn er al meer dan 20.000 bomen gepland en de eerste geven al noten. Op termijn moet Gracefarm financieel zelf draagkrachtig zijn door het telen en verkopen van deze macadamianoot.

Daarnaast zijn er op het terrein van Grace Farm een basisschool (ruim 240 kinderen), 3 weeshuizen (totaal 38 kinderen) en een kliniek waar Stichting Raise verantwoordelijk voor is. De kinderen krijgen christelijk onderwijs en ontvangen liefde en aandacht die nodig is om uitzicht te hebben op een hoopvolle toekomst.

Ons doel

Gracefarmers ondernemersplatform heeft als doel om projecten van Stichting Raise als Gracefarm vooruithelpen door het delen van onze gezamenlijke kennis en het inzetten van onze zakennetwerken. In ons 6-jarig bestaan hebben wij op Gracefarm met hulp van onze leden vele mooie projecten kunnen aanjagen en ondersteunen. Voorbeelden zijn o.a. Adoptieboom.nl en Grow4Life maar van de jaarlijkse contributiegelden zijn b.v. afgelopen jaren ook diverse tractoren en auto’s gesponsord aan de weeshuizen en de boerderij.

Malawi

Malawi bevindt zich in het zuidoosten van Afrika, omringt door Tanzania, Mozambique en Zambia. Het is een land met twee gezichten: naast de prachtige natuur, rijke onderwaterwereld, wildparken en mooie bevolking kenmerkt het land zich ook als één van de armste landen in Afrika. Malawi kent bijna geen eigen delfstoffen en leeft hoofdzakelijk van landbouw.

Meer informatie over Stichting Raise en Gracefarm? bezoek onze site, https://stichtingraise.nl/

Afbeelding van Gracefarmers Ondernemersavond - "de Wereld in 60 minuten"
Gratis