Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maak je eigen graffiti kunstwerk! Workshop voor kinderen vanaf 8 jaar.

Over dit evenement

Ook dit jaar coronaproof: de Culturele Zomerschool Leidschenveen | Ypenburg. Met vanaf 22 juli gratis inspirerende en kunstzinnige workshops (en een excursie) voor volwassenen en kinderen. Zin in kunst en cultuur in de zomervakantie? Reserveer snel een plekje, je bent van harte welkom!

Graffiti kunstwerk

Wie wil er nou niet een graffiti kunstwerk maken onder begeleiding van een professionele kunstenaar van STYLES Company? Dat is echt iets bijzonders! Zelf een ontwerp maken, met een spuitbus overzetten op een canvas, inkleuren en je bent de trotse eigenaar van een kunstwerk!

Reserveren

Wil jij deze workshop niet missen? Reserveren is verplicht. Vanwege coronabeperkingen kunnen ouders/beleiders niet aanwezig zijn bij de workshop. Deze workshop vindt plaats bij bibliotheek Leidschenveen. Je kunt aan maximaal één activiteit van de zomerschool van Leidschenveen deelnemen.

Filmpje

Tijdens de workshop worden foto's en een kort filmpje gemaakt, bedoeld voor de afsluiting van de Culturele Zomerschool, de start van het nieuwe culturele seizoen en onze social media kanalen. Door deelname kom je mogelijkerwijs in beeld en geef je toestemming voor gebruik van deze opnames.

Blijf thuis als je symptomen hebt die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.


		Afbeelding van Graffiti Art
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Leidschenveen

Emmy Belinfantedreef 7

2492 JT Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen