€ 16,94 – € 20,03

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Trance inducing postrock for fans of Forest Swords, Om, GY!BE

Over dit evenement

GRAILS

Sinds hun ontstaan in 2000 neemt het Amerikaanse Grails een unieke plaats in op het raakvlak tussen experimentele postrock en Amerikaanse folk. De groep is gelinkt aan postmetal-giganten Neurosis en Om en combineert de dynamiek en energie van groepen als GY!BE en Mogwai met invloeden uit obscure library music en psychedelische krautrock.

Als groep van multi-instrumentalisten is Grails geen band van genreconventies en clichés, maar zoekt ze naar ultieme vrijheid. Grails kan meditatief grooven, dreigend fluisteren, onheilspellend opbouwen en agressief losbarsten, en klinkt elk album even verrassend als herkenbaar.

BARST

Barst (Consouling Sounds) wil uit de voorgeschreven en normatieve songstructuren breken en haalt de schotten weg tussen genres, waarbij hij de luisteraar uitnodigt een eigen imaginaire wereld te creëren. Zijn ‘Wahnsinnsmusik’ is in constante evolutie en neemt verschillende, vaak verrassende vormen aan. Doel is het produceren van transcendentale kunst. Het immateriële materialiseren, waarbij geluid constant verweven wordt met visuals en beeldvorming. Met een variabele line-up van bevriende muzikanten is elke Barst show een unieke en opwindende ervaring.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Cactus Club

Magdalenastraat 27

8200 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen