Gratis één uur je leven spiegelen

Venster Acties

Meerdere data

Gratis één uur je leven spiegelen

Je hoeft even helemaal niets behalve er te zijn voor jezelf en als je wilt jouw vragen voor je leven te stellen. HET IS GEEN WEBINAR!

Door Centrum voor Zelfvertrouwen

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 3 aug. 2022 11:00 - wo. 3 jul. 2024 12:00 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

Wat doe jij als je het even niet weet, ziet of anders wilt in (een deel van) je leven?

Ga je maar door? Of sta je even stil? Hoe snel ga jij op in de waan van de dag? Hoe vaak heb jij het gevoel dat je geleefd wordt door je agenda?

Als je wilt dat iets anders gaat of je vind dat er echt iets anders moet gaan in je werk, je gezin, met je partner, kinderen, vrienden, collega’s, medewerkers, buren en (on)bekenden...

Of in je vrije tijd, je ontwikkeling, gezondheid, financiën, gevoel, doen, kunnen, denken, laten, communicatie, gedrag…

Dan zal je daar toch echt even tijd voor vrij  moeten maken.

Het is precies zoals op je werk. Even gas terug te nemen, om te zien hoe je iets efficiënter en leuker aan kunt pakken voor jezelf en jouw omgeving.

Een uurtje voor jezelf moet wel lukken toch 🤗?!

Ik wijs je graag de weg in naar innerlijke rust, kracht, wijsheid, vriendschap en vrijheid , waarvan je je nu nog geen voorstelling kunt maken, maar wat wel heel gaaf is.

Het begint bij het op komen dagen waar jij op wilt komen dagen. Practice what you preach te zijn.

Kom even bij jezelf inchecken en jezelf bij de les te halen van je leven. Jezelf ontspannen en vragen te stellen waar jij graag antwoord op zou willen in je leven.

Als een uurtje al te veel voor je is, dan gaat er iets niet goed! Dan heb je nog te weinig beren van je weg gehaald om er werkelijk goed voor jezelf te kunnen zijn. Laat staan je kinderen of andere dierbaren.

Ook al heb je een goed leven en vind je dat je niet mag klagen. Dit is de beste vorm van zelfsabotage en niet te voorschijn komen met het mooiste van en jezelf. Je moet echt al iets beter voor jezelf kunnen zorgen, voordat je bij mij in een programma stapt. Je kunt oneindig groeien in zelfvertrouwen. Wist je dat? Zonder arrogant of asociaal te worden.

Als gevoeligheidsexpert en levensspiegelaar is het mijn grootste missie dat begeleiders van het leven (leidinggevenden, adviseurs, docenten, ondersteuners en uiteraard ouders) zichzelf zo goed leren begeleiden in het leven als het lastig wordt, dat ze het de kinderen van nu ook kunnen leren en ze nooit een training bij mij hoeven volgen.

Dat je daardoor meer betrouwbaar en veilig bent voor jezelf en je kinderen, partner, medewerkers, leerlingen en klanten, zonder dat het jou uitput.

Je hoeft het nog niet helemaal te kunnen hoor. Maar je hoeft het wiel ook niet zelf uit vinden. Ik heb het ook moeten leren van anderen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Kom maar kennis met me maken en als je wilt je vragen aan me stellen die voor jouw leven belangrijk zijn.

Je krijgt na jouw aanmelding een bevestiging via het Centrum voor Zelfvertrouwen en een paar herinneringen. Niet direct, maar als het kan binnen 24 uur.

Ik reken op je als je je aanmeld. Moet lukken toch?! Ben er aub voor jezelf? Voor je het weet is het leven voorbij en heb je te veel gemist. Dat wil je toch niet? Een harmonieus leven leven kan echt.

Op deze open ontmoetingsplek spiegel ik graag je leven en is er gewoon even ruimte voor jou. In plaats van een uurtje voor je TV of een andere afleiding of nog druk te zijn met allerlei to do's in de waan van de dag. Ik doe een meditatie met de thema's van het leven van de deelnemers. Kom het maar gewoon uit proberen. Ik ben niet zweverig. Fijn toch?!

Kom voor jezelf en jouw omgeving. Hoe vaker je komt hoe groter de kans dat je leven meer ontspannen raakt. DAN STOPT HET OPGAAN IN DE WAAN VAN DE DAG! DAN VALLEN ALLE BEREN OP JE WEG WEG.

Hoe fijn is dat voor jezelf denk je en voor jouw kinderen?

Ik wil dat jij zo goed voor jezelf leert zorgen, dat jouw kinderen nooit in mijn trainingen hoeven komen.

Maar vooral ook dat jij weer echt kunt gaan genieten van je leven met jouw dierbaren. Het kan echt!

Ben wel op tijd! Om 20.05 sluit ik de online deur, want dan zijn we echt begonnen met elkaar!

Ik ontmoet je hier graag.

Briska

PS. mocht je je inschrijving kwijt zijn, meld je dan voor de zekerheid aan op de site https://www.centrumvoorzelfvertrouwen.nl/levensspiegel. Je ontvangt dan ook het eenvoudig zelfzorgplan cadeau. In de nieuwsbrief vind je altijd de zoom-link naar de levensspiegelsessie op elk eerste woensdag van de maand.

Over de organisator

Georganiseerd door
Centrum voor Zelfvertrouwen

Briska Smit is de oprichter van het Centrum voor Zelfvertrouwen. Zij is een zeer ervaren en professionele trainer en coach die diepgaand bewustwordingswerk doet met mensen. Zij verzorgt deze workshop. Haar missie: ontspan de wereld, begin bij jezelf.