Gratis één uur je leven spiegelen

Venster Acties

Meerdere data

Gratis één uur je leven spiegelen

Je hoeft even helemaal niets behalve er te zijn voor jezelf en als je wilt jouw vragen voor je leven te stellen.

Door Centrum voor Zelfvertrouwen

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 3 aug. 2022 11:00 - wo. 3 jul. 2024 12:00 PDT

Locatie

Online

Over dit evenement

Wat doe jij als je het even niet weet, ziet of anders wilt in (een deel van) je leven?

Ga je maar door? Of sta je even stil? Hoe snel ga jij op in de waan van de dag? Hoe vaak heb jij het gevoel dat je geleefd wordt door je agenda?

Als je wilt dat iets anders gaat of je vind dat er echt iets anders moet gaan in je werk, je gezin., met je partner, kinderen, vrienden, collega’s, medewerkers, buren en (on)bekenden...

Of in je vrije tijd, je ontwikkeling, gezondheid, financiën, gevoel, doen, kunnen, denken, laten, communicatie, gedrag…

Dan zal je daar toch echt even tijd voor vrij  moeten maken.

Het is precies zoals op je werk. Even gas terug te nemen, om te zien hoe je iets efficiënter en leuker aan kunt pakken voor jezelf en jouw omgeving.

Een uurtje voor jezelf moet wel lukken toch 🤗?!

Ik wijs je graag de weg in jouw wenselijke veranderingen en geef je positieve ervaringen, waarvan je je nu nog geen voorstelling kunt maken, maar die eigenlijk nog wenselijker zijn. 

Het begint bij het op komen dagen waar jij op wilt komen dagen.

Even die tijd voor jezelf te maken. Even bij jezelf in te checken en jezelf bij de les te halen en houden.

Jezelf te ontspannen en vragen te stellen waar jij graag antwoord op zou willen in je leven.

Als een uurtje al te veel voor je is, dan gaat er iets niet goed! Dan heb je nog te weinig beren van jouw weg gehaald om er werkelijk goed voor jezelf te kunnen zijn. Laat staan je kinderen of andere dierbaren.

Je moet echt eerst al iets beter voor jezelf kunnen zorgen, voordat je bij mij in een programma stapt. Zodat je de verantwoordelijkheid neemt en betrouwbaar bent voor jezelf dat je op komt dagen waar jij op wilt komen dagen. Dat je daarmee meer betrouwbaar bent voor je kinderen, partner, medewerkers en mij als je daar afspraken mee maakt, zonder dat het jou direct uitput.

Je hoeft het nog niet helemaal te kunnen hoor. Ik heb het ook moeten leren en wijs je graag de weg. Je hoeft het niet alleen te doen.

Kom maar kennis met me maken en als je wilt je vragen aan me stellen die voor jouw leven belangrijk zijn.

Je krijgt van geen verdere bevestiging. Je hoeft alleen maar op de zoomlink te klikken. Ben je hem kwijt dan vind je hem ook gewoon op de site: https://www.centrumvoorzelfvertrouwen.nl/levensspiegel/

Wel leuk als je me even laat weten dat je komt door je hier aan te melden. Zeker als jou dat helpt dan zeker op te komen te dagen. Ik reken op je.

Moet lukken toch?!

Maak die tijd gewoon even! Ik maak deze tijd graag voor jou, zodat jij de tijd kunt maken voor jouw omgeving. Je moet alleen wel op komen dagen!

Op deze open ontmoetingsplek spiegel ik graag je leven en is er gewoon even ruimte voor jou. In plaats van een uurtje voor je TV of een andere afleiding of nog druk te zijn met allerlei to do's in de waan van de dag. Fijn toch?! Ben er aub voor jezelf? Voor je het weet is het leven voorbij en heb je te veel gemist. Dat wil je toch niet? Een harmonieus leven leven kan echt.

Kom voor jezelf en jouw omgeving. Hoe vaker je komt hoe groter de kans dat je leven meer ontspannen raakt. DAN STOPT HET OPGAAN IN DE WAAN VAN DE DAG! DAN VALLEN ALLE BEREN OP JE WEG WEG.

Hoe fijn is dat voor jezelf denk je en voor jouw kinderen?

Ik wil dat jij zo goed voor jezelf leert zorgen, dat jouw kinderen nooit in mijn trainingen hoeven komen.

Maar vooral ook dat jij weer echt kunt gaan genieten van je leven met jouw dierbaren. Het kan echt!

Ben wel op tijd! Om 20.05 sluit ik de online deur, want dan zijn we echt begonnen met elkaar!

Ik ontmoet je hier graag.

Briska

PS. wil je op de hoogte blijven van deze avonden via de mail vraag dan op deze pagina, https://www.centrumvoorzelfvertrouwen.nl/levensspiegel/, het eenvoudig zelfzorgplan en je zal elke maand een 2 reminders krijgen. Op deze pagina vind je ook altijd de ZOOM-link waarmee je rechtstreeks kunt inloggen op de levensspiegel-avonden.

Over de organisator

Georganiseerd door
Centrum voor Zelfvertrouwen

Briska Smit is de oprichter van het Centrum voor Zelfvertrouwen. Zij is een zeer ervaren en professionele trainer en coach die diepgaand bewustwordingswerk doet met mensen. Zij verzorgt deze workshop. Haar missie: ontspan de wereld, begin bij jezelf.

Gratis