Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam

1105 De Boelelaan

1081 HV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heb jij moeite met wiskunde B vwo en kun je wel wat hulp gebruiken? Schrijf je dan in voor de gratis examentraining wiskunde B op 15 maart!

Over dit evenement

Wat?

Tijdens deze examentraining worden een aantal terugkerende onderwerpen op je examen wiskunde besproken zodat jij met een goede basis de examenperiode in gaat. De gratis ExamenOverzicht examentraining trekt in 3 weekenden langs twee grote studentensteden waar jij vervolgens een dagdeel training kunt volgen voor wiskunde B vwo. Daarnaast krijg je tijdens de training live tips & tricks van de beste eindexamenexperts van het land om jou naar de eindstreep te helpen.

En hadden we al gezegd dat je er gratis bij kunt zijn? Ja echt! Geen dure training of heel weekend lang blokken. Maar slechts in 3 uur de essentie pakken waar je thuis mee verder kunt. Schrijf je nu in, want er is beperkt plaats.

Waarom?

Iedereen heeft recht op goede examenvoorbereiding! En wij gaan bewijzen dat dat kan! Ook zonder jezelf een weekend in Leiden op te sluiten en honderden euro’s uit te geven.

ExamenOverzicht gelooft in het helder en kort samenvatten van examenstof. Zelfs voor een moeilijk vak als wiskunde B vwo. We kunnen de training daarom beknopt houden en jou in slechts 3 uur de essentie van een aantal belangrijke onderdelen van de examenstof meegeven. En omdat we de uitleg in grote universiteitszalen geven, kunnen we de training gratis aanbieden. Samen met onze partners Eindsprint en Tentamentrainingen.nl weten we zeker dat we de examenstof goed aan jou kunnen overbrengen, zonder dat het jou veel tijd of geld hoeft te kosten. Klinkt goed toch? Schrijf je nu in, want er is beperkt plaats.

Docent

De docent voor de gratis examentraining is Hicham Boulahfa van Tentamentrainingen.nl. Bekend van o.a. NOS, het Parool en omroep Max. Hicham begon met het geven van bijles op de Universiteit van Amsterdam, waar hij zijn klasgenoten het jaar door hielp. Al snel sloeg dat erg aan en begon iedereen naar zijn bijlessen te komen. Volle collegezalen met soms wel 500 studenten tegelijk kregen te horen hoe ze vakken als Wiskunde en Statistiek het beste konden halen. Inmiddels is hij actief op meerdere universiteiten door heel Nederland en helpt hij meer dan 3000 studenten per jaar. Hicham weet dus als geen ander hoe je moeilijke stof aan grote groepen uit kunt leggen. En met de hulp van ExamenOverzicht en Eindsprint weten we zeker dat hij ook jou aan een dikke voldoende kan helpen.

Organisatoren

De gratis examentraining wordt verzorgd door ExamenOverzicht in samenwerking met Eindsprint en Tentamentrainingen.nl. ExamenOverzicht is bekend van de samenvattingen waarin alle examenstof kort en bondig wordt uitgelegd. Eindsprint en Tentamentrainingen.nl zijn aanbieders van betaalde examentrainingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam

1105 De Boelelaan

1081 HV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen