Gratis 'Falun Gong' Workshops in Domein Bokrijk

Gratis 'Falun Gong' Workshops in Domein Bokrijk

Venster Acties en details

Gratis

Locatie

Domein Bokrijk

Bokrijklaan 1

3600 Domein Bokrijk

Belgium

Kaart bekijken

Om de oefeningen van Falun Dafa te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere maandag van 19h tot 20h30 terecht in Domein Bokrijk.

Over dit evenement

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! De meditatiemethode Falun Dafa, ook Falun Gong genaamd, brengt veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en gratis.

Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere maandagavond van 19h tot 20h30 terecht op het Wereldplein van Domein Bokrijk. Iedereen is welkom om mee te doen!

Info: https://nl.falundafa.org/oefensites/hasselt.html

Contactpersoon: wilfried.duchamps@telenet.be of 0488/615098

Afbeelding van Gratis 'Falun Gong' Workshops in Domein Bokrijk