Gratis fruitboom: fruitig en groen Zuidplas (6 mei ophalen)

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nijverheidscentrum 52

52 Nijverheidscentrum

2761 JP Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Gratis een appel- of perenboom. Ophalen op 6 mei.

Over dit evenement

Tijdens de week van het water - 3 tot en met 9 mei – willen wij u extra informeren hoe belangrijk een groene tuin is. Het zorgt niet alleen voor een natuurlijk opvang van het regenwater, maar ook voor de verbetering van de leefbaarheid in buurten en wijken en het vergroten van de biodiversiteit in onze dorpen.

Woont u in Zuidplas? Dan kunt u op 3,4, 6, 7 en 8 mei een gratis een appel- of perenboom ophalen. Deze bomen zijn een minivariant van de ‘gewone’ appel- en perenboom. Zij worden maximaal 2 meter. We zien u graag langskomen bij onze drive-by in Zevenhuizen.

Data en locatie

De bomen kunnen op 3,4, 6, 7 of 8 mei worden opgehaald tussen 10.00 - 16.00 uur. Bij de aanmelding kunt u aangeven welke boom u wilt en op welke dag en tijdstip u de boom komt ophalen.

U kunt uw fruitboom ophalen achter de begraafplaats in Zevenhuizen Nijverheidscentrum 52. Hier wordt een drive-by locatie ingericht. Deze locatie ligt wat verscholen en is herkenbaar aan de vlaggen op de Zuidplasweg (tegenover la Baraque). De ophaallocatie grenst aan het Nijverheidscentrum 52. U kunt dit adres gebruiken als indicatie. U ziet dan vanzelf de vlaggen staan.

Hoe kunt u meedoen?

U kunt zich tussen 2 april en 1 mei aanmelden voor één van de twee boomsoorten. Vanwege de COVID-19 maatregelen is het noodzakelijk dat u in de aanmelding een tijdslot kiest op één van de drie aangewezen dagen. Er is maar een beperkt aantal plekken per tijdslot beschikbaar waardoor een bepaald tijdslot ‘vol’ zit. Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging van het tijdslot. Deze bevestiging geldt tevens als bewijs dat u zich heeft opgegeven. U kunt de e-mail laten zien bij het ophalen van de fruitboom.

Op = Op

We bieden een beperkt aantal fruitbomen aan. Meld u zich dus snel aan. Per persoon mag één fruitboom worden gereserveerd. Op deze manier heeft ieder evenveel kans op een fruitboom.

Zet ook deze datum in uw agenda

Wilt u meer weten over klimaatadaptatie, watersystemen en stresstesten? Volg dan op 3 mei onze kennissessie over klimaatadaptatie, watersystemen en stresstesten met Annabel Visschedijk, gebiedsadviseur Hogeheemraadschap Schieland en Krimpenerwaard en Nanning Dijkstra, beleidsadviseur openbare ruimte gemeente Zuidplas). De kennissessie begint om 19:30 uur en eindigt rond de klok van 21:00 uur.

Inschrijven voor kennissessie klimaatadaptatie: https://www.eventbrite.nl/e/149159771893


		Afbeelding van Gratis fruitboom: fruitig en groen Zuidplas (6 mei ophalen)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nijverheidscentrum 52

52 Nijverheidscentrum

2761 JP Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen