Gratis Hackathon evenement

Gratis Hackathon evenement

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

90 Stationsplein

3511 ED Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

In samenwerking met stichting Welkom in Utrecht organiseren wij onze eerste Hackathon op 7 juli a.s., en daar wil je bij zijn!

Over dit evenement

Markeer 7 juli 2022 in je agenda! In samenwerking met stichting Welkom in Utrecht organiseren wij onze eerste GRATIS Hackathon, en daar wil je bij zijn!

Welkom in Utrecht faciliteert en organiseert activiteiten voor vluchtelingen en asielzoekers. Dat doen ze voor vluchtelingen in het asielzoekerscentrum en de noodopvang aan de Biltsestraatweg, voor statushouders die een huis hebben in de stad Utrecht én sinds kort ook voor Oekraïners.Tijdens de Hackathon kan jij met jouw skills dus echt het verschil maken!

Met welk probleem ga je aan de slag?

Momenteel wonen statushouders en Oekraïners verspreid over heel Utrecht. Veel activiteiten worden door wijkbewoners en organisaties georganiseerd op wijkniveau. Stichting Welkom in Utrecht kan hulp gebruiken bij het beter coördineren van deze activiteiten en de verspreiding daarvan. Het is namelijk van belang dat deze mensen weten waar een activiteit in hun buurt plaatsvindt en wanneer, en wat voor een activiteit dat precies is. Maar ook voor wie, welke leeftijd, of ze zich hiervoor moeten aanmelden en zo ja, waar en bij wie ze dit kunnen doen.

In teams van verschillende deelnemers ga jij werken aan een oplossing voor dit probleem en hoe je dit gaat doen, mag je helemaal zelf bepalen samen met je team. De dag sluiten we af met een heerlijke borrel en natuurlijk met een winnaar!

Voor wie?

Ook jij kunt deelnemen! Van Marketeer tot Grafisch Ontwerper, en van Web Developer tot UX-designer. Het event is voor iedereen met en zonder ervaring zodat we met, en van elkaar, kunnen leren!

Het wordt een dag vol gezelligheid, netwerken, leren én vooral doen!

Ben jij ready to hack your heart out? Schrijf jezelf of jouw team dan nu alvast vrijblijvend in want de plekken zijn beperkt!

Ga naar: https://www.competencefactory.nl/events/hackathon

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen