Gratis

GRATIS Informatie- en kennisavond JULI

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eckelraderweg 8

Eckelraderweg

6267 NM Cadier en Keer

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een informatieve en inspirerende avond over de programma's en activiteiten van Better Life Coaching!

Over dit evenement

Hoe sta jij in het leven? Ben je tevreden met wat je hebt of wil je meer? Meer tijd, meer vrijheid, meer quality time, meer van wat dan ook? De vraag is, denk jij dat dat mogelijk is? Dat het anders kan? Dat het beter kan?

Wat zou je er van zeggen als ik je 100% kan verzekeren dat dat inderdaad mogelijk is? Met een positieve instelling, een sterke wil en een stuk moed kun je dingen bereiken die je nu nog niet voor mogelijk houdt. Het enige dat je dan nog nodig hebt is een goede begeleiding door iemand die dat pad al eens bewandeld heeft en weet hoe je de juiste stappen kunt zetten. Vraag je eens af: Wat houdt jou tegen om die stappen ook te gaan zetten?

Op een informatie- en kennisavond kan ik je hier alles over vertellen. Nou ja, alles…

Tijdens deze informatieve en inspirerende avond laat ik je kennismaken met mijn werk als coach & mind-expert en krijg je een vleugje van kennis en inzichten als voorproefje op de diverse programma’s en activiteiten die Better Life Coaching te bieden heeft.

Met een focus op zelfbewustzijn informeer ik je graag over de mogelijkheden van persoonlijke groei en het sterker worden in je zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfwaarde. Maar ook over persoonlijk en zakelijk leiderschap: het ontwikkelen van een positieve invloed en het daarmee inspireren van de mensen in je omgeving.

De avond is interactief en dus voorzien van voldoende momenten om vragen te stellen. Er zullen flyers met informatie klaarliggen en je zult de mogelijkheid krijgen om tegen vroegboekkorting trainingen en workshops te boeken.

De avond is geheel gratis toegankelijk en alles is 100% vrijblijvend.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Eckelraderweg 8

Eckelraderweg

6267 NM Cadier en Keer

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen