Gratis

Gratis Meditatie Workshops 'Falun Dafa' in Wageningen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Arboretum de Dreijen

Arboretumlaan 1

6708 PB Wageningen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Falun Dafa is een zeer oude vorm van Qigong. Qigong is de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door speciale oefeningen en meditatie. Falun Dafa, ook wel Falun Gong genoemd, is door Dhr. Li Hongzhi openbaar gemaakt in 1992 en wordt nu over de gehele wereld door meer dan 100 miljoen mensen beoefend.

In Falun Gong wordt de geest gecultiveerd door Xinxing (de aard van de geest, morele kwaliteit) te verhogen. Xinxing wordt verhoogd door zich steeds meer in overeenstemming te brengen met de universele principes Waarachtigheid, Mededogen, Verdraagzaamheid.

De cultivatie van het lichaam in Falun Gong bestaat uit een vijftal oefeningen. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaambewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest.

Alle activiteiten van Falun Dafa zijn gratis. Op het internet zijn alle boeken en videoclips van de oefeningen gratis te downloaden.

Contactpersoon oefenplaats Arboretum de Dreijen Wageningen: Martijn 06-5578 4855 of Marieke 06-1903 1037

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Arboretum de Dreijen

Arboretumlaan 1

6708 PB Wageningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen