Gratis NLP Informatieavond

Venster Acties

Gratis NLP Informatieavond

Wil jij ook werken aan je ontwikkeling, persoonlijk of zakelijk? Kom dan naar mijn gratis informatieavond, waarin jij kennis maakt met NLP.

Door Arjan Heijmans

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 6 jul. 2023 19:30 - 21:00 CEST

Locatie

Doornedijkje 16 16 Doornedijkje 4651 RV Steenbergen Netherlands

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Stel je voor dat jij meer grip op je dagelijkse gang van zaken hebt, alsof je de regisseur bent van jouw eigen leven. Dat je jouw gedrag en emoties zodanig de baas bent, dat je al jouw doelen gaat halen! Maak kennis met NLP en ga aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

NLP is een theorie die Bandler en Grinder hebben ontwikkeld, door succesvolle mensen te observeren. Wat maakt dat een persoon zo onoverwinnelijk is in een bepaalde sport? Waardoor verandert alles wat die ondernemer aanraakt in goud. Waardoor blijft die ene persoon promoveren in functie? Hoe kan die ene persoon zo veel kilo’s afvallen en zijn of haar droomfysiek ook vast houden? Het heeft allemaal te maken met het herkennen, gebruiken en/of veranderen van onze gedragspatronen. Wil je veranderen? Dan is het nu de beste tijd om daarmee aan de slag te gaan.

Tijdens deze informatieavond maak je kennis met de basisprincipes van NLP. Aan de hand van persoonlijke verhalen vertel ik je wat NLP is, hoe het werkt en wat het kan beteken voor jou als mens, in je baan, in jouw bedrijf, voor de medewerkers in jouw bedrijf of voor jou als ondernemer.

Schrijf je in voor deze gratis informatieavond!

Over de organisator

Georganiseerd door
Arjan Heijmans