Gratis

Gratis Qigong Workshops 'Falun Dafa' in Citadelpark Gent

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Citadelpark

Koning Leopold II-laan

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Falun Dafa, ook Falun Gong genaamd, is een oefenmethode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. De hoofd principes van Falun Dafa worden in hun totaliteit uitgelegd in het boek Zhuan Falun, en in de tekst voor beginners, Falun Gong, allebei geschreven door de stichter van Falun Dafa, Dhr. Li Hongzhi. Ook essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie, die je snel en gemakkelijk kan leren op eender welke van de duizenden oefenplaatsen over de wereld. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondagmorgen van 10u30 tot 12u00 terecht in het Citadelpark te Gent. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Contactpersoon Matthias Slaats: 0495/531.317 - matthias.slaats@telenet.be

Falun Dafa

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Citadelpark

Koning Leopold II-laan

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen