Gratis Qigong Workshops 'Falun Dafa' in Den Haag

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Buurthuis van de Toekomst de Kronkel

425 Westeinde

2512 KD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen en even helemaal niet te hoeven presteren? In een omgeving waar niets moet en alles mag. Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau.....

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je terecht in het Kortenbospark te Den Haag. Maandag t/m vrijdag: van 09.00h tot 11.00h (als het regent/alleen op maandag en donderdag in Buurthuis de Kronkel Westeinde 425, 2512 KD Den Haag)

Iedereen is welkom om mee te doen!

Best een seintje vooraf naar Victor Westerkamp: victorjawel@yahoo.co.uk of 06-28654898

Falun Dafa

Datum en tijd

Locatie

Buurthuis van de Toekomst de Kronkel

425 Westeinde

2512 KD Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen