GRATIS Seminar: Actualiteiten Beslag & Executierecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fores Huisdeurwaarders

8d 2e Daalsedijk

3551 EJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Een lezing over wat de wijzigingen in de wet met betrekking tot de herziening van het beslag- en executierecht in de praktijk betekenen!

Over dit evenement

Wetsvoorstel herziening van het beslag- en executierecht: Hoe werkt dit in de praktijk?!

Op 14 juni 2019 is het wetsvoorstel voor herziening van het beslag- en executierecht ingediend bij de Tweede Kamer. Ter voorbereiding op de wijzigingen hebben wij het volledige wetsvoorstel doorgenomen en willen wij u graag de wijzigingen, de voordelen maar ook de nadelen presenteren.

28-11-2019 hebben wij dezelfde lezing georganiseerd en alleen maar positieve reacties ontvangen. Ook hebben wij al een aantal keer verschillende Jonge Balie verenigingen mogen bijpraten over het onderwerp. De lezing is geschikt voor advocaten.

Over ons

Fores Huisdeurwaarders is onderdeel van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso en richt zich op de dienstverlening voor advocaten en (incasso)juristen. De lezing wordt verzorgd door één van onze gerechtsdeurwaarders die zich heeft gespecialiseerd in het beslag en executierecht.

Wanneer

Donderdag 5 maart 2020 van 16.00 tot 18.00 uur*

*Deze datum is onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen. Wanneer het aantal aanmeldingen de 30 advocaten overstijgt zal er worden gekeken naar een extra datum.

Locatie

De lezing wordt gegeven op het kantoor van Willems Gerechtsdeurwaarders & Incasso op het adres:

2e Daalsedijk 8-D (gebouw Z), 3551 EJ Utrecht.

Bij het kantoor is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ook via het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fores Huisdeurwaarders

8d 2e Daalsedijk

3551 EJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen