€ 32,65

Gratis training 'Gooi je ouders van je schouders - Zet jezelf op nummer 1!'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Lennepstraat 25

3532 TK Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij een volwassen KOPP kind, die het gevoel heeft er alleen voor te staan? Je hebt een gevoel van onrust en onzekerheid. Je herkent ook soms een herhaling van (overlevings)patronen uit het verleden, waar je NU last van hebt. De stress hiervan is niet fijn voor je, jaagt je op en maakt je onzeker, kritisch en hard naar jezelf. Je voelt dat oververmoeidheid op de loer ligt omdat je jezelf soms overbelast. Je wilt het graag anders maar weet niet hoe......

In deze bijeenkomst ‘gooi je ouder(s) van je schouders’ kan je aspecten van jezelf helen en vaardigheden opnieuw eigen maken…. Wil je dat? Daarvoor is juist deze gratis bijeenkomst. De enige kosten die eraan verbonden zijn, zijn de onkosten qua koffie, thee materiaal en trainingsruimte. Op jouw effectieve stap(pen) in de gewenste richting.

Je leert in deze bijeenkomst:

  • tools om in het hier en nu effectiever te reageren op mensen
  • je overlevingspatroon herkennen, waardoor je regie krijgt over jouw gedrag. Je ziet welk gedrag jou triggert en je leert te zien wat je anders in kunt zetten om meer rust te ervaren.
  • een stap te zetten om in liefde bij jezelf te zijn en blijven, ook als een ander iets mee maakt.
  • de zorg voor jezelf centraal te zetten én stappen te zetten om deze eigenliefde en zelf-zorg op nummer 1 te zetten
  • tools om jouw rust en compassie voor jezelf te vergroten

Neem jezelf mee en stel je open om jezelf te laten verrassen. Het is concreet voor jou een prachtige stap voor jezelf. De enige investering is een onkostenvergoeding voor de ruimte, koffie, thee, onkosten en versnaperingen. Mochten er 1 of 2 deelnemers zijn, behoud ik mij het recht voor om het om te zetten in individuele gesprekken. Dan krijg je nog meer aandacht en individueel maatwerk.

Weet je welkom.

Tot in de bijeenkomst. Ik zie naar je uit.
Antoinette van Reekum


Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Mijn praktijk is makkelijk per OV bereikbaar, op loopafstand van Utrecht CS. Je kunt ook (betaald) parkeren voor de deur. De praktijk is op mijn woning gebouwd, waardoor we 2 trappen oplopen om de praktijk te bereiken. Mocht dit een probleem voor je zijn, neem dan contact met mij op.

Wat is het restitutiebeleid?

Je bent meer dan welkom. Ik reserveer een plekje voor je. Daartoe is er geen restitutie als je je hebt opgegeven omdat ik het plekje voor je gereserveerd hou. We werken in een heel klein groepje, waardoor ik het heel fijn vindt dat als je je opgeeft, je ook deze investering in jezelf doet. Het ticket is niet overdraagbaar. Je gaat er veel profijt van hebben.

Bij 1 of 2 mensen wordt het programma in overleg aangepast naar individuele gesprekken.

Het is een gratis training. Wel wordt een bijdrage gevraagd voor koffie, thee en gebruik van ee trainingsruimte.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van Lennepstraat 25

3532 TK Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen