Gratis

Gratis training Hoe jij met minder moeite meer klanten krijgt!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Netwerkplein Makro Dordrecht

Toermalijnring 2000

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij een ambitieuze trainer, coach, therapeut, consultant of adviseur en heb jij te weinig klanten? Ben jij goed in je vak maar komen die klanten maar niet? Heb jij te weinig inkomen, ondanks dat je je werk goed doet? Voel je je hierdoor gestrest en onzeker en beïnvloedt dit je zelfvertrouwen, je prestaties en mogelijk ook je relaties?

Herken jij dit? Dan heb ik goed nieuws voor je: je bent van harte welkom op mijn GRATIS training “Hoe jij met minder moeite meer klanten krijgt!

Voor het inhoudelijke programma van deze training, klik hier!

(Voor info over de bijbehorende, exclusieve VIP-training en hoe je ook deze gratis kunt bemachtigen (de normale prijs voor de VIP-training bedraagt 297 euro excl. BTW), klik hier. De VIP-training vindt plaats direct na afloop van de lunch, die onderdeel is van de gratis training. De VIP-training is alleen te boeken indien je ook hebt opgegeven voor de ochtendtraining.)


PRAKTISCHE INFORMATIE

Trainingslocatie: Netwerkplein Makro, Dordrecht

Wil jij vast een eerste indruk van deze plek, die speciaal ontworpen is voor zelfstandig ondernemers? Klik dan hier.

Het programma

09.00-09.30 Ontvangst met koffie/thee

09.30 Aanvang training

10.45-11.00 Koffiepauze

12.00-12.40 Geheel verzorgd lunchbuffet i.c.m. begeleide Know-WHO-sessie

12.45-14.00 Aansluitende VIP-training (aanmelden hiervoor dient apart te geschieden. Voor info en om te kijken of er nog plek is, zie uitleg verderop)

Let op: het is een vol programma en de training begint dan ook stipt om 09.30 uur!

Vanaf 09.00 uur is de locatie open en ben je van harte welkom voor koffie of thee. Deze kun je slechts krijgen vóór aanvang van de training, daarna pas weer in de pauze. Kom dus ruim op tijd zodat je de gelegenheid hebt om voordat de training van start gaat onder het genot van een kop koffie vast andere deelnemers te ontmoeten.

Kosten

Kosten voor de training zelf zijn 0 euro.

De onkosten voor het gebruik van de trainingslocatie, inclusief compleet verzorgde catering (lunchbuffet, koffie, thee, jus d’orange/melk) bedragen in totaal slechts 15 euro (inclusief BTW).

Dit bedrag is een arrangementsprijs. Het is dus niet mogelijk om wel aan de training deel te nemen maar niet aan de lunch. De lunch is bovendien een belangrijk onderdeel van het programma en die wil je dus zeker ook niet missen! Het arrangementsbedrag kun je, als je bij binnenkomst je koffie of thee bestelt, rechtstreeks betalen aan de trainingslocatie.

LET OP: je kunt hier alleen PINNEN. Contant betalen is NIET mogelijk!

Heb je speciale dieetwensen of allergieën?

In het geval je speciale dieetwensen of allergieën hebt, geef dit dan minimaal 2 werkdagen voor de training aan op Joost@veelmeerklanten.nl, dan wordt hier door de keuken rekening mee gehouden bij het bereiden van je lunch. Het is belangrijk dat je ook bij aankomst op de dag zelf aan de catering vertelt dat jij het bent die dit speciale verzoek heef gedaan! Dit omdat het flink druk kan zijn en men tussen de vele deelnemers anders niet weet wie de speciale wensen heeft ingediend!

Wat is belangrijk om mee te nemen?

  • Pen en papier om aantekeningen te kunnen maken.

  • Een jas of trui en eventueel ook een sjaal. Koffiemomenten en lunch worden namelijk op het Netwerkplein doorgebracht. Het Netwerkplein geeft een werkelijk unieke ervaring voor ondernemers. Keerzijde is dat deze zich middenin de Makro in voortdurend ge-airconditioned, koel gehouden gebied bevindt. Hierdoor kan op sommige plekken een frisse luchtstroom worden ervaren. Als je daar gevoelig voor bent, neem dan kleding mee die warmer is dan normaal en zorg er voor dat je ook bij nek en schouders geen kou kunt pakken!

  • PIN-pas. Je kunt het bedrag van 15 euro alleen betalen met PIN!

N.B. Om op het Netwerkplein van de Makro te komen is géén Makro-pas nodig. Meld bij de receptie dat je voor de training komt en je wordt ook zonder pasje binnengelaten.

Adres

Toermalijnring 2000
3316 LC Dordrecht

Plan route

Parkeren

Bij de Makro Dordrecht is parkeren makkelijk en gratis. Ook is er altijd meer dan genoeg ruimte voor iedereen. Je hebt bij mijn trainingen dus nooit gedoe met inparkeren of het zoeken naar een parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Plan je route op 9292ov.nl

Tijdens de training kun je aan mede-ondernemers vragen of zij jou met de auto op een station willen afzetten.

Annuleren: minimaal 2 werkdagen voor aanvang!

Heb je je opgegeven maar kun je onverhoopt toch niet komen?

Gelieve je dan mimimaal 2 werkdagen voor aanvang van de training af te melden op Joost@veelmeerklanten.nl. In verband met voorbereidingen voor de dag en reserveringen voor de lunch is dit belangrijk om te weten. Daarnaast heeft de zaal maar een beperkt aantal plaatsen en als er iemand op de wachtlijst staat, kan hij of zij, wanneer er een afmelding is, toch nog komen.

Je zorgvuldigheid hierin wordt zeer gewaardeerd!

VIP-Training

Wil jij ook de bijbehorende en aansluitende VIP-training van 297 euro GRATIS ontvangen?

Direct na de lunch, die onderdeel is van de gratis ochtendtraining, geef ik aan een selecte groep ondernemers de exclusieve VIP-training ‘Meer klanten met je Website’. De VIP training vindt plaats van 12.45-14.00 uur op dezelfde locatie. Let op: je kunt je alleen voor de VIP-training opgeven indien je ook de gratis ochtendtraining hebt gevolgd!

Tijdens deze VIP-training:

  • Leer ik jou hoe je van je website een ware klantenmagneet maakt en hoe je voorkomt dat jouw doelgroep jouw site bekijkt maar er nooit meer terugkomt

  • Geef ik jou persoonlijk advies over jouw eigen website en vertel ik jou, specifiek voor jouw eigen bedrijf, wat jij kunt doen om meer klanten te krijgen. Hiervoor bestudeer ik jouw site van te voren

De standaardprijs voor de VIP-training is 297 euro (excl. btw). Je toegangsbewijs daarvoor kun je hier kopen. Om te ontdekken hoe je óók de VIP-training cadeau krijgt (en dus direct 297 euro bespaart), om te zien of er nog plek is en om je direct aan te melden klik hier. De VIP-training is een exclusieve training en het aantal plaatsen is beperkt. Wil je er bij zijn, reserveer dan z.s.m. je plek!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Netwerkplein Makro Dordrecht

Toermalijnring 2000

3316 LC Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen