Gratis

Gratis Webinar Food Fotografie met fotografe Kamile Kave

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Een gratis webinar met tips over het starten als fotograaf en hoe je een eigenstijl ontwikkeld

Over dit evenement


		Afbeelding van Gratis Webinar Food Fotografie met fotografe Kamile Kave

Kamile Kaveckaite studeerde International Business Administration en begon haar carrière als marketing manager maar besefte al snel dat ze daar niet blij van werd. Ze gooide het roer finaal om en ging doen waar haar hart lag, foodfotografie.

Geen gekke keuze want ze werd na korte tijd door Adobe geselecteerd tot een van de '10 Rising Stars of Photography'. En of dat nog niet genoeg was werden drie van haar foto’s geselecteerd voor de Pink Lady Food Photography awards. Een soort van vliegende start dus.

Kaveckaite werkt inmiddels onder andere voor merken als KFC, Tefal, De Koffiejongens & Chovi. Haar stijl is kleur- en contrastrijk en door donkere schaduwen soms ook melancholiek. Ze houdt van beelden waarin een beweging in verscholen zit. bijvoorbeeld het kneden van deeg, het ronddraaien van een vork in de spaghetti ……

In deze webinar Food Fotografie verteld ze hoe ze startte als foodfotografe en hoe haar social media-kanalen daarbij een belangrijke rol speelden. Kom meer te weten over haar werk en hoe ze haar eigen stijl binnen foodfotografie afstemt op uiteenlopende opdrachten. Maar ook welk apparatuur en accessoires handig zijn voor zowel starters als de meer ervaren foodfotografen. Door middel van enkele eenvoudige tips leer je bij over de basis van foodfotografie én kan je nadien aan de slag om je beelden te verfijnen.

Een webinar om alvast in de stemming voor de feestdagen te komen!

Let op: Deze webinar wordt gegeven in het Engels

Waar?

De webinar zal op 9 december digitaal plaatsvinden via Zoom. Kamile zal om 20:00 uur live gaan, en zal zo'n uur aan het woord zijn. Tijdens de webinar kan je vragen stellen via de chat, welke tussendoor of aan het einde beantwoord zullen worden.


		Afbeelding van Gratis Webinar Food Fotografie met fotografe Kamile Kave

Hoe meedoen?

Na het inschrijven krijg je kort voor de webinar een e-mail met een link naar de webinar.

(Kort voor de webinar nog geen e-mail ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid je spamfolder)


		Afbeelding van Gratis Webinar Food Fotografie met fotografe Kamile Kave
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Calumet Photographic

Organisator van Gratis Webinar Food Fotografie met fotografe Kamile Kave

Calumet heeft alles wat je nodig hebt, vanaf je eerste spiegelreflex tot een complete studio-inrichting. Al 30 jaar rekenen professionele fotografen en enthousiaste amateurs in Nederland op Calumet, omdat ze weten dat ze daar de benodigde apparatuur en een perfect advies kunnen krijgen. Onze verkopers kennen de fotobranche door en door en kunnen je daardoor perfect helpen de juiste beslissingen te nemen bij de aanschaf van je apparatuur. Of het nu om je eerste DSLR of om een middenformaatsysteem gaat, wij helpen je precies te vinden wat je nodig hebt.

Bij Calumet kun je een digitale spiegelreflexcamera rustig even vasthouden en voelen hoe plezierig hij in de hand ligt. Ondertussen leggen we jou bij een kop koffie de fantastische features uit. Bij aankoop van een digitale spiegelreflexcamera bieden we je bovendien een gedegen gebruikerstraining. Helemaal gratis. Wij begrijpen je eisen en wensen als vakfotograaf of serieuze hobbyist als geen ander. Geen wonder dat veel professionals ons regelmatig bezoeken. Kom eens langs en ervaar het zelf.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen