€ 37,50 – € 99,50

GREAT GATSBY CASTLE - NY EVE CELEBRATION 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Kerckebosch

31 Arnhemse Bovenweg

3708 AA Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beleef dit jaar een stijlvol en roerig Oud & Nieuw feest in de weergaloze setting van Kasteel Kerckebosch. De miljonair Jay Gatsby ontvangt jullie dit jaar graag persoonlijk in zijn Great Gatsby Castle, welke tijdens deze jaarwisseling volledig omgetoverd is in deze kenmerkende en gave jaren 20 stijl.

Dus dames, trek jullie Flapper-dress aan en steek de heren in een elegant pak en maak jullie outfit compleet met Charleston-bandjes, parelkettingen en bolhoedjes. Tijdens deze Sylvester avond geniet je van een uitbundig feest met cocktails, bubbels, DJ, live optredens en zullen onze eigen 'Gatsbees' smaakvolle fingerfood serveren.

De ticketprijs is inclusief een glas Champagne en geserveerde hapjes.

Meer informatie vind je hier

What happens in....

Waarom Great Gatsby?
De Roaring Twenties bieden wat ons betreft dé ideale ingrediënten voor een spannend en uitbundig Oud & Nieuw feest met vrienden en familie. Waarom? Die roerige periode lijkt in sommige opzichten op de huidige tijd: veel ontwikkelingen op het gebied van mode, muziek, lifestyle en welvaart.

Na een korte recessie in 1921 volgde een periode van ‘easy money’ en werd het leven uitbundig gevierd. In de steden openden nachtclubs, jazzcafés en spannende speakeasies waar illegaal cocktails verkocht werden.
De damesmode werd uitdagender, net als de vele (illegale) feesten. De mannenmode werd sjieker en eleganter. Velen gingen op jacht naar de American Dream, zoals de feestende miljonair Jay Gatsby in de film The Great Gatsby. In de 20s werd ook de basis gelegd voor het huidige concept van modetrends.

Kortom, genoeg haakjes voor een geweldig feest in The Great Gatsby Castle!


TICKETS

Early Bird VIP - EUR 37,50

Regular VIP - EUR 47,50

Regular VIP inclusief 4-gangen diner - EUR 99,50

(inclusief geserveerde hapjes, glas Champagne tijdens de jaarwisseling, service fees - koop nooit elders duurdere tickets). Drankjes zijn niet inbegrepen, maar kunnen middels munten worden gekocht. De munten kunnen aan de receptie van het kasteel worden gekocht. Let op, deze munten zijn niet inwisselbaar. Het is niet mogelijk om zitplaatsen te reserveren. Als je verzekerd wilt zijn van een zitplaats, dan adviseren wij je om tijdig aanwezig te zijn.


"First you take a drink

Then the drink takes a drink

Then the drink takes you"

F. Scott Fitzgerald


Overnachten? Reserveer een kamer op www.kasteelkerckebosch.com

Great Gatsby Castle
31 december 2017

Kasteel Kerckebosch
Arnhemse Bovenweg 31, 3708 AA Zeist
Open 20:00 - 02:30 uur


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Kerckebosch

31 Arnhemse Bovenweg

3708 AA Zeist

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen