Gratis

Greater Faith Genezingseminar - Tom de Wal & Johan Toet

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Genezingseminar 12 sept 13:00 uur

Over dit evenement

Genees de zieken - seminar over genezing

Tijdens de greater faith conference 2021 zal er op zondagmiddag 12 september een seminar gegeven worden door Tom de Wal en Johan Toet over het thema: hoe genees je zieken (naar de opdracht van Jezus in Mattheus 10:8).

Tijdens deze seminar wordt jij toegerust om genezing te bedienen en kan iedereen uitstappen in het bedienen naar zieken.

Tijdens de Greater Power Conferentie gaf Tom de Wal een seminar met het thema: 'hoe genees je zieken'. De seminar was een succes; 100 mensen werden getraind om genezing te bedienen en wonder na wonder vond die middag plaats.

Omdat de seminar zo'n succes was, gaan we deze seminar opnieuw gegeven. Hoewel het nog niet mogelijk is om je te registreren voor de andere seminars en diensten van de Greater Faith, kan dat al wel voor deze seminar.

We willen je vragen om je niet te registreren voordat je 100% zeker weet dat je aanwezig kan zijn en ook niet als je al naar de vorige seminar bent geweest. Zo kunnen we weer nieuwe mensen trainen.

De seminar is 12 september van 13:00 tot 17:00

Reserveer een gratis ticket via de onderstaande knop.


		Afbeelding van Greater Faith Genezingseminar - Tom de Wal & Johan Toet
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Frontrunners Ministries

Organisator van Greater Faith Genezingseminar - Tom de Wal & Johan Toet

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen