Meerdere data

Greater Power Conference: Book of Acts Power!

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd
Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Greater Power Conferentie 2021

Over dit evenement

GREATER POWER CONFERENCE 2021: Thema: Book of Acts Power.

We verlangen naar méér kracht en aanwezigheid van de Heilige Geest in de kerk, net zoals dit aanwezig was in het boek Handelingen. Tijdens de Greater Power 2021 van 3-6 juni strekken we ons hier naar uit.

Sprekers: Martin Koornstra, Gerard de Groot en Tom de Wal. Avondsessies starten om 19:30. Op zondagmiddag is van 14:00 tot +/- 16:30 een seminar van Tom de Wal over het thema: hoe genees je zieken? Dit is een TRAININGSEMINAR dus géén genezingsdienst. In deze seminar leer jij hoe je kan uitstappen in genezing.

Let op, vanwege de coronamaatregelen & beperkte aantal plekken zijn er (helaas) een aantal voorwaarden:

☑️Vanwege de overheidsmaatregelen rondom corona kunnen wij maar een beperkt aantal mensen kwijt in onze zaal. Om deze reden zijn er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar en is er alleen toegang mogelijk mét ticket.

☑️ Omdat we zoveel mogelijk mensen de kans willen geven om de conferentie te bezoeken, willen we je vragen om niet voor meer dan 1 avondsessie tickets te reserveren. We begrijpen dat je graag naar de hele conferentie komt, maar we willen nu zoveel mogelijk mensen de kans geven om de conferentie te bezoeken. Alle sessies zullen gefilmd worden en via FB livestream te volgen zijn. (Je mag wel registreren voor één avondsessie + de zondagmiddag seminar.

Locatie

Bolstrastraat 8

8 Bolstrastraat

4251 LK Werkendam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Frontrunners Ministries

Organisator van Greater Power Conference: Book of Acts Power!

Frontrunners is een bediening onder leiding van Tom en Femke de Wal. De missie die God aan hen gegeven heeft is om ‘frontrunners’ op te richten (n.a.v. 1 Korinthe 9:24). Dit oprichten bestaat uit zowel het bereiken van mensen, als mensen toerusten die volledig voor Gods Koninkrijk gaan en wandelen in hun roeping en bestemming.

De visie die God heeft gegeven om dit doel te bereiken is door een compleet platform te bouwen waarop allerlei manieren mensen bereikt en toegerust worden.

Houd ook onze Facebook pagina in de gaten om zo direct al het nieuwe onderwijs en updates te kunnen volgen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen