Green Data Center Conference x Fiber Vakdag

Venster Acties

Green Data Center Conference x Fiber Vakdag

Conferentie en Vakdag omtrent duurzaamheid en innovatie binnen de datacenter- en glasvezelsector

Door Dutch Data Center Association

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 11 okt. 2023 10:00 - 17:30 CEST

Locatie

Jaarbeurs Jaarbeursplein 6 3521 AP Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Al jaren zijn de Green Data Center Conference en de Fiber Vakdag dé toonaangevende evenementen binnen de digitale sector. Daarom komen de datacenter- en de glasvezelindustrie nu voor het eerst samen op woensdag 11 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

De Green Data Center Conference is de jaarlijkse bijeenkomst van datacenters en haar stakeholders omtrent duurzaamheid en efficiëntie binnen de datacenterbranche. Vorig jaar kwamen meer dan 400 stakeholders samen om te praten over verduurzaming van de datacenter sector en de inzet van datathermie.

De Fiber Carrier Association organiseert jaarlijks de Fiber Vakdag. De afgelopen jaren werd deze dag beoordeeld met een 8,0 door zowel bezoekers als sponsoren. Tijdens de Fiber Vakdag komen alle belangrijke spelers uit de glasvezelsector samen voor de laatste trends en ontwikkelingen.

Doelgroep

De conferentie verwacht zo'n 600. De Green Data Center Conference en Fiber Vakdag zullen simultaan plaatsvinden op dezelfde locatie. Het programma wordt ingericht op beide doelgroepen. De beursvloer zal bestaan uit exposanten uit zowel de datacenter als de glasvezelsector.

Voor meer informatie kijk op:

  • Tijdens de conferentie kan er geluid-, foto-, en/of beeldopnamen worden gemaakt die later kunnen worden gebruikt in publicaties of andere uitingen van Dutch Data Center Association of Fiber Carrier Association. Op de foto- en beeldopnamen kunt u herkenbaar in beeld worden gebracht. De foto- en beeldenopnamen worden niet geanonimiseerd voorafgaand aan het gebruik hiervan. Door deelname aan het evenement gaat u hiermee akkoord.

Over de organisator

De Dutch Data Center Association verbindt de marktleidende datacenters in Nederland met als missie het versterken van de economische groei en het profileren van datacenters in de samenleving.

Activiteiten Dutch Data Center Association:

  • Het profileren van de sector naar overheid, media en samenleving. Het helder en proactief verwoorden van de standpunten van de industrie met betrekking tot regelgeving en beleidskwesties.
  • Het bevorderen van het profiel en de rentabiliteit van de datacenter sector op de korte maar ook op de lange termijn.
  • Het tonen van leiderschap door leden te faciliteren en te stimuleren tot operationele verbetering in de vorm van ‘best practices’, bevorderen van onderwijs, meehelpen aan technische normen waarmee de datacenter-industrie zich in Nederland en daarbuiten verder kan onderscheiden.