Greendeal ZES Meetup #8

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
De stadslogistiek in de MRA moet slimmer en schoner worden. Daar werken we binnen de Green Deal ZES MRA met z’n allen aan!

Over dit evenement

Deze Meetup zal in het teken staan van ons jaarlijkse en feestelijke moment voor nieuwe ondertekenaars van de GreenDeals ZES MRA. Ook geven we ons netwerk de kans om hun innovatieve ideeën te pitchen aan elkaar.

We hebben een inspirerend programma opgesteld:

Welkom & Introductie, Richard Hoving

Updates & Calls, met onder andere pitches van:

Hurby, duurzame regionale sameday avondbezorging - Mark Fontein

Vervoerregio, Regionale Uitvoeringsagenda Stadslogistiek - Ton Geuzendam

Coding the Curbs, op weg naar slimme flexibele infrastructuur - Martijn Pater

Hogeschool van Amsterdam, Future Food Logistics Challenge - Kees-Willem Rademakers

Introductie nieuwe GDZESMRA toetreders, met o.a. Cargoledger, Cenex Group, Open Waste, Schneider Electric, CLIC, Alliander, Goodman, Leap24, Bidfood, Pantar, Coding the Curbs, Babboe Pro, Cipiobox, Hurby, Feenstra, HAVI en EVConsult.

Feestelijk teken- en fotomoment

GDZES MRA Netwerkborrel

Partijen die zich hebben aangesloten bij de Green Deal ZES MRA willen bijdragen aan een slimme, groene en gezonde regio: ze delen hun logistieke data, stappen over naar zero-emissie voertuigen en werken aan een schone leefomgeving.

In 2021 bouwen we hierop voort en bouwen we het ecosysteem verder uit. We blijven kennis delen, inspireren en samenwerken.

Coronamaatregelen

Uiteraard houden we ons aan alle geldende coronaregels. Daarom werken we bij binnenkomst in de Tolhuistuin met de Coronacheck App voor toegang. Bij de ingang wordt je QR-code gescand, dus zorg ervoor dat je deze bij de hand hebt. We houden ons aan deze regels, dus geen geldige QR-code betekent geen toegang.

Graag tot de 12e!

Datum en tijd

Organisator Amsterdam Economic Board

Organisator van Greendeal ZES Meetup #8

Alles wat wij doen als Amsterdam Economic Board doen we voor de slimme, groene, gezonde toekomst van de Metropool Amsterdam: een CO2-neutrale, circulaire regio waarin we langer en gezonder leven en een betrouwbare, duurzame digitale samenleving waarin ieders talent tot ontplooiing komt.

Samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken we aan het behalen van onze ambities, door de inzet op concrete initiatieven en programma’s. Dat is de kern van ons werk.

De focus is op de meest urgente onderwerpen en op terreinen waar we in de regio de expertise, kennis en menskracht hebben om echt impact te maken en die bovendien economische groeipotentie bieden. We jagen kansrijke initiatieven in de regio aan met potentie tot verdere uitvoering en opschaling waarbij partijen uit ons netwerk in de lead zijn.

Uitgangspunt is altijd het mobiliseren van energie, eigenaarschap en uitvoerende kracht binnen de Metropool Amsterdam.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen