Gratis

Grimm Audio lenteshow met LS1a en LS1be

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beter Beeld & Geluid

1e Oosterstraat 2

1211 LB Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beter Beeld & Geluid Hilversum zal op zaterdag 17 maart vanaf 13:00 uur de lente inluiden met de kristalheldere klanken van de Grimm Audio LS1be en LS1a luidsprekers.


Het perfecte systeem

De LS1be mag gerust gezien worden als de perfecte belichaming van intelligent toegepaste techniek. Alles aan dit systeem staat in het teken van slechts één doel: het weergeven van muziek op de meest ongekleurde, neutrale en dynamische manier. Dat wordt wel van meer luidsprekers gezegd, maar weinigen maken het ook echt waar. Geen wonder dat de LS1 door veel mastering- en opnametechnici wordt gezien als de heilige graal om opnames mee te maken en beoordelen.

‘Solo’ komt de LS1 tot grote hoogte, maar door toevoeging van de LS1s of LS1s-dmf subwoofers ontstaat een systeem dat ook in de grootste ruimtes genoeg reserve heeft voor het diepste laag op ieder gewenst afspeelniveau.


Ook voor in de woonkamer

De Grimm LS1a kwam tot stand na veel gepuzzel om de LS1 zonder teveel compromissen bereikbaar te maken voor meer mensen. Dat de LS1a hierin uitmuntend geslaagd is, wordt duidelijk na slechts enkele seconden luisteren.


Wij willen laten horen dat de LS1 – welke van de drie modellen ook – ook thuishoort in iedere woonkamer. Door zijn afstraling en gesloten behuizing is deze namelijk uitermate geschikt om ook in moeilijkere situaties uitstekend te presteren en het beste te halen uit iedere opname. Met de LS1 behoort het zoeken naar een geschikte combinatie van luidspreker en bijpassende electronica tot het verleden. Als een geïntegreerd systeem zijn alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd.


Show

Op 17 maart zullen wij vanaf 13:00 uur beide modellen aan u kunnen laten horen. De LS1a zal worden aangevuld met de LS1s subwoofer en de LS1be krijgt hulp in het laag van de LS1s-dmf. Uiteraard zullen de mensen achter Grimm Audio ook aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beter Beeld & Geluid

1e Oosterstraat 2

1211 LB Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen