GROEI Masterclass - in slechts 6 stappen naar een succesvol bedrijf.

Venster Acties

Meerdere data

GROEI Masterclass - in slechts 6 stappen naar een succesvol bedrijf.

In slechts 6 stappen helpen wij je om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en succes te behalen!

Door Marleen van Dam - ActionCOACH

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 6 apr. 2023 12:30 - do. 5 okt. 2023 14:00 CEST

Locatie

At The Office Pelmolenlaan 2 3447 GW Woerden Netherlands

Over dit evenement

Ben jij een ambitieuze ondernemer die wilt groeien? Wil jij in slechts 6 stappen naar een succesvol bedrijf? Dan is mijn groei masterclass precies wat jij nodig hebt! Leer hoe je jouw bedrijf kunt opschalen, hoe je de juiste strategieën kunt inzetten en hoe je jouw doelen kunt behalen. In deze masterclass deel ik mijn jarenlange ervaring als business coach en geef ik praktische tips en tools om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Dus waar wacht je nog op? Meld je nu aan voor mijn groei masterclass en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst!

Tijdens de groei masterclass "In slechts 6 stappen naar een succesvol bedrijf" krijg je waardevolle inzichten en praktische tips om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Je leert onder andere hoe je een succesvolle strategie ontwikkelt en implementeert, hoe je jouw sales en marketing verbetert, hoe je jouw bedrijfsprocessen efficiënter maakt en hoe je jouw team effectiever leidt. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers en vragen te stellen aan een ervaren business coach. Kortom, deze masterclass biedt alle ingrediënten die je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien en bloeien.

Deze masterclass is geschikt voor een selecte groep ondernemers die in deze tijd grip willen krijgen op de situatie.

Over de organisator

Investeer in jezelf en in je team en laat je bedrijf floreren. Met dé bewezen en gesteste systemen en strategieën van Engage & Grow en ActionCOACH werk je naar een concreet eindresultaat: een bevlogen team, meer omzet, meer winst en meer vrije tijd. En het mooiste is: wij geven de garantie dat je resultaat behaalt.

Maak kennis met onze bevlogen Business Coach: Marleen van Dam.

Met ruim 30 jaar ervaring in diverse branches, weet ze als geen ander het belang van planning, doelen stellen en behalen om een bedrijf naar een hoger level te brengen. ​In haar eigen bedrijf heeft ze meermaals aangetoond dat omzet en marges te verbeteren zijn, met name door het continu aandacht geven aan het betrekken van haar team bij alle zaken op gebied van sales, marketing, ontwikkeling van systemen en strategische planning.

Op een prettige manier zorgt zij dat jij samen met jouw team je doelen behaalt. 

"Take the lead', is tenslotte niet voor niks het levensmotto van Marleen van Dam. Alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw keuzes...