Gratis

Meerdere data

GROEI Masterclass - Leer het recept voor groei van jouw bedrijf!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

At The Office

Pelmolenlaan 2

3447 GW Woerden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Heeft jouw organisatie al een duidelijk beeld van hoe te ondernemen in de nieuwe werkelijkheid? Dan is deze masterclass geschikt voor jou!

Over dit evenement

De coronacrisis luidt een nieuwe werkelijkheid in met een grote economische recessie en een anderhalvemeter-samenleving.

Dat vraagt van bedrijven en instellingen een kritische blik op hun visie, ambitie en strategie. Business as usual bestaat immers niet meer.

Hoe ziet die nieuwe werkelijkheid eruit? Wat betekent dat op korte en lange termijn voor jouw organisatie? Wat wil je concreet bereiken? Hoe pak je het aan en wat betekent dat voor medewerkers en klanten? Succesvol ondernemen in het nieuwe normaal begint met een visie en een goed verhaal.

Heeft jouw organisatie een duidelijk beeld van de nieuwe werkelijkheid, van de wereld na corona? Met een heldere visie, uitdagende ambitie, sprekende waarden en een goed verhaal? Ben je nog zoekende of heb je het nog niet goed voor jezelf in beeld.

Dan is deze masterclass uitermate geschikt voor jou! Leer het recept voor groei van jouw bedrijf! En ontdek hoe je met de juiste focus en discipline, duurzaam succes weet te behalen, ook in deze bijzondere tijd.

In deze masterclass, krijg je inspiratie, waardevolle inzichten en tools aangereikt, die bijdrage aan een succesvolle 6 stappen groei voor jouw bedrijf.

Deze masterclass is geschikt voor een selecte groep ondernemers die in deze tijd grip willen krijgen op de situatie.

Delen met vrienden

Locatie

At The Office

Pelmolenlaan 2

3447 GW Woerden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen