Groeien in dilemma-oplossend vermogen rond familiebedrijven [Week van het L...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Ginnekenweg 12

5071NJ Udenhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Directeur-eigenaren van familiebedrijven, die hun dilemma-oplossend vermogen trainen, verkleinen niet alleen de kans dat de rechter te pas komt aan vraagstukken rond bedrijfsopvolging, maar ook dat ze worden gekend om wat ze in hun leven na bedrijfsopvolging nalaten, anders dan in geld.

Ben je directeur-eigenaar in een familiebedrijf, of begeleid je familiebedrijven, en blokkeert een dilemma het zetten van de volgende stap?

In een vertrouwelijke setting kunnen zowel directeur-eigenaren in familiebedrijven en hun partners, als professionals die familiebedrijven begeleiden, kennismaken met de fascinerend krachtige en snelle werking van een organisatieopstelling om hun wijsheid in het oplossen van dilemma’s te voeden.

Een organisatieopstelling maakt verborgen emotionele processen toegankelijk en biedt een nieuw perspectief op mogelijkheden.

We werken met praktijkcasus, ingebracht door deelnemers.

Veelgestelde vragen

Wat is de doelgroep?

Deze introductieworkshop richt zich op directeur-eigenaren die graag de kracht van een organisatieopstelling willen ervaren. Ook partners van directeur-eigenaren, en professionals die familiebedrijven begeleiden bij bedrijfsopvolging zijn als deelnemer van harte welkom.

Hoe bereid ik me het best voor?

Om aan een systeemopstelling deel te nemen is specifieke voorkennis of voorbereiding niet nodig.
De beste voorbereiding is een open, belangstellende houding.
Lees het Informatieblad Systemisch werken voordat je je aanmeldt, dat vind je hier en neem het Informatieblad ondertekend mee.

Wat is een (organisatie-)systeemopstelling NIET?

Een (organisatie-)systeemopstelling is geen rollenspel, noch een praat- of discussiegroep. Uit vele praktijksituaties in en buiten Nederland blijkt dat systeemopstellingen werkzaam zijn, ongeacht de vraag of zogeheten representanten bekend zijn met de vraaginbrenger of met de inhoud van het vraagstuk. Dat kan een voordeel zijn, bijvoorbeeld door privacyoverwegingen of reputatiemanagement.

Hoe is privacy gewaarborgd tijdens deze workshop?

Systeemopstellingen maken het mogelijk om verbazingwekkend krachtige resultaten te bereiken zelfs zonder details te weten over degene die een vraagstuk heeft of over de inhoud van een vraagstuk. Dat komt omdat we werken vanuit de laag van systeemdynamiek en systemische patronen.
Dat betekent dat het niet nodig is om bedrijfsinformatie of informatie over personen kenbaar te maken.

(Hoe) kom ik tijdens de workshop aan de beurt?

Tijdens deze introductieworkshop is er na een inleiding ruimte om in een vertrrouwelijke setting minimaal met 1 en mogelijk met nog een deelnemer een organisatieopstelling te kunnen doen over door een deelnemer ingebracht vraagstuk. Wie en wat, dat bepalen we ter plaatse.
Overige deelnemers kunnen als representanten worden uitgenodigd deel te nemen aan de organisatie opstelling, waarbij je de vrijheid hebt om wel of niet op die uitnodiging in te gaan.

Systemisch werken? Opstellingen? Nooit van gehoord! Heb ik er dan wat aan?

Ook als je nog nooit gehoord hebt van systemisch werk en/of van organisatieopstellingen of als je tijdens de workshop niet actief jouw vraagstuk in een opstelling inbrengt, kan het deelnemen aan processen van anderen buitengewoon voedend zijn voor je eigen ontwikkeling.
Steeds meer familiebedrijven, hun directeur-eigenaren en adviseurs om hen heen ontdekken het. Organisatieopstellingen kunnen een krachtig instrument zijn voor groei in hun dilemma-oplossend vermogen. Meer informatie vind je via deze link.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Een goede manier om papier te sparen is om je ticket te kunnen tonen op je smartphone.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Ben je verhinderd en ken je iemand uit de doelgroep die graag jouw plaats inneemt? In overleg kijken we naar de mogelijkheden. Neem contact op met de organisator.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat.

Mail naar contact@financiereninbalans.nl

#WeekvanhetLandschap #BrabantsLandschap #initiatiefgroepSteenfabriek


Datum en tijd

Locatie

Van Ginnekenweg 12

5071NJ Udenhout

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen