€ 2,50 – € 3

Groen café: Onze Stad van Morgen!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Let op: in verband met carnaval is deze lezing verplaatst van 9 naar 16 februari!Via de kernwaarden die we in Sustainocratie hebben geformuleerd hebben we een basis gelegd voor gedrag en beleidskeuzes maar dat is niet altijd genoeg. We hebben ook te maken met onze nog bestaande en vaak regerende oude manier van denken en keuzes maken, de bestaande, functionerende stad en de complexiteit om nieuwe wensen of eisen toe te passen ondanks misschien onze bewustwording en urgentiebesef.

Hoe ziet onze Stad van Morgen er straks uit als we rekening houden met al deze factoren? Kunnen we er nu al wat mee? We tonen twee verschillende visies die ons prikkelen tot nadenken.

  1. De nieuwste documentaire van de prijswinnende Vlaamse filmmaker en TV presentator Nic Balthazar (exclusief nog voor Stad van Morgen): Plannen voor plaats . Deze korte maar uiterst inspirerende film gaat over de grote ruimtelijke uitdagingen waar onze buren voor staan en die ook grotendeels van toepassing zijn op ons in Brabant.

  2. Een presentatie van onze eigen baanbrekende architect met Argentijnse passie: Sebastian Perez. Hij is betrokken bij regionale ontwikkelingen zoals Brandevoort 2 en is recent te zien geweest in het Financiële Dagblad en op RTL-Z als specialist met een mening.

Na elke presentatie gaan we over tot een open gesprek samen met het aanwezige publiek met het oog onze eigen ontwikkelingen in Eindhoven en Brabant.


De prijs is inclusief 1 consumptie. Neem het ticket geprint mee om gebruik te kunnen maken van de consumptie.
Ben je lid van de Bibliotheek Eindhoven? Dan betaal je een gereduceerd tarief ( maak je keuze onder de knop 'tickets'). Ter controle kan naar je bibliotheekpas gevraagd worden.

Ben je nog geen lid van de bibliotheek? Je hebt al voor €18,- per jaar een abonnement. Daarmee heb je direct voordeel én steun je de bibliotheek. Lid worden kan eenvoudig online.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen