Groenewalddag voor groep 8

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Groenewald Stein

Kinskystraat 15

6171 LX Stein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer ons kennen

Over dit evenement

Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor leerlingen uit groep 8. Je maakt kennis met onze school en neemt er deel aan allerlei activiteiten. Je ouder(s)/verzorger(s) zetten je af voor de ingang van school en komen je 60 minuten later daar ook weer ophalen.

Ouders ontvangen in de tussentijd in een kleine groep en met inachtneming van de geldende coronaregels (QR-code) belangrijke informatie van de brugklasmentoren onder het genot van een stuk vlaai met koffie of thee. Dit doen wij in de zaal van 'De Merode' gelegen naast onze school.

Tevens zijn onze brugklasmentoren en collega's van de zorg hier aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

We zien jullie graag om zondag 30 januari, mits de coronamaatregelen het toelaten.


		Afbeelding van Groenewalddag voor groep 8
Delen met vrienden

Locatie

Groenewald Stein

Kinskystraat 15

6171 LX Stein

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Groenewald te Stein

Organisator van Groenewalddag voor groep 8

Groenewald is een school die in het bijzonder aandacht heeft voor de prestatie, de veiligheid, de eigen verantwoordelijkheid en het welbevinden van onze leerlingen. Kwalitatief en innovatief onderwijs hoort daar natuurlijk bij. Wij bereiken met onze leerlingen uitstekende prestaties waarbij elk kind op het eigen niveau alle mogelijkheden krijgt geboden.

Onze school heeft ongeveer 1500 leerlingen die verdeeld zijn over de drie afdelingen: vwo (bestaande uit een gymnasium- en atheneumstroom), havo en vmbo. (Het merendeel volgt vwo, havo of vmbo-tl. Binnen de kader- en basisberoepsgerichte leerweg wordt enkel de sector Zorg en Welzijn aangeboden). Met deze grootte kunnen wij een prima onderwijsaanbod realiseren en tegelijkertijd de massaliteit vermijden.

Een prettig en veilig leefklimaat in een aangename omgeving biedt onze leerlingen alle mogelijkheden om optimaal te kunnen presteren. Natuurlijk werken wij niet alleen met jullie binnen school maar ook met vele zinvolle projecten buiten school.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen