€ 35

Meerdere data

Groente & Lunch

Venster Acties en details

€ 35

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Gezellig koken met anderen in je eigen keuken, doe mee met de online kooklessen van Jesse en Suzanne!

Over dit evenement

Zoek je inspiratie voor een gezonde lunch? Iets anders dan een boterham met kaas? Heb je zin om te experimenteren met vegetarische gerechten? En zou je wel eens meer willen hoe je een volwaardige maaltijd opbouwt? Dan zijn de kooklessen van Voed je goed iets voor jou!

Jesse (Eetgoed) en Suzanne (Oogstgoed) organiseren dit najaar 6 kooklessen waarbij we live samen koken uit de natuurvoedingskeuken. Van salade tot spread en van soep tot een snelle curry. Gezonde en makkelijke recepten waarmee je kunt variëren voor een lekkere lunch en een avondmaaltijd.

Elke les heeft een groente in de hoofdrol, waarmee we verschillende gerechtjes maken. Zo leer je variëren en smaken combineren met verschillende kooktechnieken. Een spread voor op brood is ook de basis voor een lekkere saus en geroosterde groenten gebruik je naast een salade ook voor een stevige soep. Iedere kookles voorziet in 3 lunchgerechten die bij elkaar ook een volledige maaltijd vormen en makkelijk op een later moment gegeten kunnen worden.

Samen koken, samen proeven

De kooklessen zijn heel relaxt, want je kookt gewoon in je eigen keuken en je krijgt vooraf heldere instructies voor een goede voorbereiding. Zo zijn we tegelijk klaar om te proeven en onze ervaringen met elkaar te delen. Nog een voordeel: aan het eind kun je direct lekker eten met je eigen familie en vrienden in de buurt!

Programma (11:30-13:30)

Zaterdag 3 okt - pompoen

Zaterdag 17 okt - rode biet

Zaterdag 31 okt - wortel

Zaterdag 14 nov - knolselderij

Zaterdag 28 nov - kool (boerenkool, palmkool, spitskool, rode kool of witte kool)

Zaterdag 12 dec - kerstspecial

Prijs p.p. - €35,- (alle lessen incl. recepten en instructievideo’s). Heb je een les gemist? Geen probleem? Ze zijn achteraf te downloaden!

Voor alle 6 lessen hebben we een pakketprijs aanbieding van 150,- deze is geldig tot 15 oktober 2020. De lessen die je gemist hebt sturen we je na. De korting op de pakketprijs is €70,- dus interessant t/m de eerste 2 lessen. Opgeven voor het hele pakket gaat via info@oogstgoed.nl

Meedoen met een losse les? Gezellig! Meld je hier aan!

Delen met vrienden

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen