GROEPSSESSIE

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
GROEPSSESSIE 5 MEI - Bevrijding

Over dit evenement

Bevrijdingsdag lijkt me een mooi moment om voor het eerst een Zoom groepsessie te doen. Mijn werk gaat namelijk over vrij worden van binnenuit.

Wat kan je verwachten?

Hetzelfde als in een 1 op 1 sessie, waarbij ik invoel op de persoon voor me. Alleen zal ik nu invoelen op de groep, om vervolgens collectieve thema’s en vragen te belichten. De focus zal gericht zijn op bevrijding van oude pijn en zwaarte, om los te kunnen laten wat jou niet meer dient en ruimte te maken voor het nieuwe. Dit werkt door in je relaties, gezondheid, gezin en werk.

Het is een overdracht van informatie en energie, waarbij hetgene wat losgelaten mag worden makkelijker van je af valt en er ruimte ontstaat voor je ware wezen. Ik snap dat dit vaag klinkt, de mensen die eerder sessies gedaan hebben begrijpen wat ik bedoel. Je kan het beste de ervaringen lezen op mijn site als je meer wilt weten over de manier waar op ik werk: www.isabellechappin.com

Kosten en info

De kosten bedragen 25 euro (een normale sessie is 80 euro). De sessie vindt plaats via Zoom en duurt ongeveer een uur. Als ik je betaling binnen heb ontvang je de link en meer informatie.

Voor wie?

Als je voelt dat dit bij je past. Ook voor mensen die al sessies doen.

Waarom doe ik dit?

Ik wil toegankelijker zijn en meer mensen kunnen bereiken. Het wordt te druk in mijn praktijk. De wachttijd voor een reguliere sessie is 2.5 maand en de tijd tussen sessies in is vaak ruim 2/3 maanden. Op deze manier hoop ik voor meer mensen sneller wat te kunnen betekenen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen