Gratis

Groothandel E-commerce Event 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Groothandel E-commerce Event is hét e-commerce event voor groothandels, brands en fabrikanten.

Werk je bij een groothandel, brand of producent en verkoop je producten aan zakelijke klanten via een webshop? Vind je het interessant om meer te weten te komen over wat er speelt in de e-commerce en wil je leren van echte B2B cases? Ben je nieuwsgierig naar de toekomst van de groothandel en de mogelijkheden binnen B2B e-commerce? Dan is het Groothandel E-commerce Event dé plek om geïnformeerd, geïnspireerd en geënthousiasmeerd te worden over B2B e-commerce.

Tijdens het Groothandel E-commerce Event krijg je concrete cases voorgeschoteld, waarvan je kunt leren en je door kunt laten inspireren. Daarnaast kun je tijdens het evenement deelnemen aan kennisssessies die gericht zijn op de uitdagingen die jij ervaart binnen de organisatie. Verzamel de kennis die jij nodig hebt om de volgende dag aan de slag te gaan met e-commerce!

https://groothandelevent.nl/

Het Groothandel E-commerce Event is gratis voor ondernemers en medewerkers van groothandels, merken, fabrikanten, importeurs en distributeurs. Werk je bij een recruitmentbureau, software leverancier, digital agency of andere vergelijkbare organisatie en wil je het evenement bijwonen? Dat kan voor een vergoeding van €695. Wil je een bijdrage leveren aan het Groothandel E-commerce Event? Neem dan contact met ons op via hallo@groothandelevent.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship

Marconistraat 16

3029 AK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen