Grote Vriendelijke Liveshow met Simon van der Geest!

Venster Acties

Weinig tickets over

Grote Vriendelijke Liveshow met Simon van der Geest!

Met tweevoudig Gouden Griffelwinnaar Simon van der Geest praten we tijdens deze live-opname over zijn nieuwste boek 'Hart van staal'.

Door De Grote Vriendelijke Stichting

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 30 jun. 2023 20:00 - 21:30 CEST

Locatie

Theater De Liefde 10 Begijnhof 2011 HE Haarlem Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Bijna vier jaar na zijn laatste 'grote' boek, 'Het werkstuk' (Zilveren Griffel'), komt Simon van der Geest met het eerste deel van een futuristisch avonturentweeluik voor kinderen vanaf 10 jaar. Het heet 'Hart van staal' (Querido) en wij mochten het al lezen. Simon vertelt over Ravi en Zina die in de nabije toekomst op een eiland wonen en op een dag ontdekken dat hun ouders - zonder dat ze het wisten - zijn vervangen door levensechte robots. Waar zijn hun echte ouders gebleven? Waarom wordt muziek op het eiland verboden? En hoe kunnen Ravi en Zina in opstand komen?

Tijdens de eerste live-opname van De Grote Vriendelijke Podcast van dit jaar praten kinderboekrecensenten Jaap Friso en Bas Maliepaard uitgebreid met Simon van der Geest over dit boek, maar de rest van zijn oeuvre komt vast ook voorbij, waaronder de twee boeken waarmee hij al een Gouden Griffel won: 'Spinder' en 'Dissus'.

Vooraf en na afloop is er de gelegenheid om Simon te ontmoeten en bij de stand van kinderboekwinkel Kiekeboek zijn boeken te kopen en te laten signeren.

19:30u - Deuren van het theater gaan open

20:00u - 21:30u - Opname

21:30 - 22:30 - Borrel + signeersessie

Let op: zorg dat je op tijd bent, na 20:00u kunnen we geen mensen meer binnenlaten, om geluidsoverlast tijdens de opname te voorkomen.

Over de organisator

Weinig tickets over