Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Yogaschool

109 Laurierstraat

1016 PL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
WAAR DROOM JIJ VAN? 2 DAGEN VOL PERSOONLIJKE GROEI: AAN DE SLAG MET JOUW DOEL, (LEREN) LOSLATEN MET MEDITATIE EN VOLOP INSPIRATIE.

Over dit evenement

Is er iets in jouw leven waar je graag van weg of juist naartoe wilt bewegen, maar loop je ergens tegenaan? Heb je een droom waar je hart sneller van gaat kloppen, maar weet je nog niet helemaal hoe je ernaartoe kunt bewegen?

GROW is tijd voor jezelf. We gaan praktisch aan het werk met onszelf en onze dromen. GROW is zo gemaakt dat je helemaal wordt meegenomen in de manier waaróp je hierover na gaat denken - je hoeft alleen je aandacht bij jezelf te brengen. Er zijn lichte ontspanningsoefeningen en meditaties om je te helpen weer meer in contact met jezelf te komen. Voor deze meditaties hoef je helemaal niets te kunnen en niets meer te zijn dan gewoon jezelf. Ook leer je nieuwe gereedschappen en manieren van kijken aan waarmee het makkelijker voor je wordt om na GROW door te leren en te groeien in de richting van jouw doel of dromen!

GROW is gemaakt om voor 2 dagen als thuis te voelen, om vanuit een nieuwe balans, nieuwe inspiratie en ons samenzijn eindeloos te groeien!

GROW wordt door veel werkgevers vergoed vanuit het opleidingsbudget. Als ondernemer valt GROW eveneens onder opleidingskosten. Kijk voor meer informatie op GROW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Yogaschool

109 Laurierstraat

1016 PL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen