€ 7,50

Growing Knowledge

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Baander 4

7811 HJ Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kunstmatige Intelligentie komt steeds dichterbij
Bijna elke maand verschijnt er in de media wel een artikel over de successen op het gebied van kunstmatige intelligentie. Wat zit er achter deze nieuwe ontwikkelingen? Gaat het wel om echte kunstmatige intelligentie of is het een 'hype'? Wat is er zoal mogelijk met de nieuwe methoden? In de presentatie van Prof. dr. L.R.B. Schomaker wordt ingegaan op de huidige stand van zaken, met voorbeelden uit computer vision, text mining en robotica. Aansluitend is er gelegenheid voor discussie, bijvoorbeeld over de gevolgen voor het bedrijfsleven en voor de arbeidsmarkt.

Kom langs bij onze meetup op 3 oktober
Tijdens de meetup krijg je antwoorden op vragen die we onszelf allemaal stellen. We prikkelen je om na te denken over de invloed van kunstmatige intelligentie op de maatschappij van de toekomst en wat voor effect dit op jouw leven kan hebben.
Op dinsdagavond 3 oktober horen jullie wat Prof. dr. L.R.B. Schomaker over kunstmatige intelligentie heeft te vertellen en gaan we samen de discussie aan. Stap buiten je comfortzone, deel je kennis en kom langs.

Programma
Welkom vanaf 19:15 uur
Start presentatie: 19:30 uur
Borrel vanaf 20:30 uur

Growing Knowledge
De avond wordt georganiseerd door Growing Knowledge. Growing Knowledge daagt mensen uit om na te denken over interessante thema’s die voor veel mensen nu nog als een ver van m’n bed show voelen. Je ontmoet nieuwe mensen, je leert én wordt geïnspireerd; onder het genot van een hapje en een drankje.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Baander 4

7811 HJ Emmen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen