Growth Hacking - De trends van 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

T.b.c.

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Growth Hacking, waarschijnlijk het meest gehoorde buzzword in de marketing wereld. Maar is het een hype of here to stay? Als jij er niet mee bezig bent, dan is je concurrent dat waarschijnlijk wel. De snelheid waarmee het digitale landschap veranderd vraagt namelijk om een andere manier van werken. Ga jij het winnen met wat Google of Facebook advertenties? Hoeveel experimenten doe jij om groei te bewerkstelligen?

Tijdens dit event geven we je een kijkje in de wereld van growth hacking: wat is er allemaal mogelijk met data, automations, ai en de verschillende advertentie kanalen buiten Google & Facebook. Hoe vertaal je groei strategie naar growth tactics die impact maken? En hoe je het met behulp van deze snelle werkwijze je concurrentie voor kunt blijven.

Het event is voor een select gezelschap van CEO's en CMO's op alleen op uitnodiging. Voor deelname wordt een donatie gevraagd waarvan de opbrengst gaat naar stichting Battle4kids en de organisatie van een mudrun voor kinderen met een beperking (www.buddyrun.nl).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

T.b.c.

Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen