€ 1.512,50

Growth Leader Level 1: LEADING SELF

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuw Allardsoog

Jarig van der Wielenwei 6

9243 SH Bakkeveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
GROWTH LEADER LEVEL I: LEADING SELF

Over dit evenement

Om ons duurzaam te ontwikkelen in de snel veranderende wereld waarin wij leven is sterk en authentiek leiderschap van essentieel belang. Leiderschap in deze tijd vraagt om nieuwe vaardigheden. Om als mens en organisatie de brug te slaan naar een duurzame toekomst op de pilaren van individuele groei, verbinding en veranderkracht, is Emotionele Intelligentie een niet weg te denken aspect van effectief (en persoonlijk) leiderschap. Want door je empathie en zelfbewustzijn te verdiepen kun je als Groeileider vanuit die diepere laag jezelf en anderen leiden. Zo is ook dit jaar op het World Economic Forum erkend dat Emotionele Intelligentie behoort tot een top-skill van de moderne professional.

Startvragen hierbij zijn dan: hoe kan ik met meer compassie en wijsheid naar mezelf kijken? Hoe behandel ik mezelf als ik daadwerkelijk om mezelf geef? Wie ben ik in essentie? Wat is het waardoor ik steeds toegeef aan geconditioneerde en op angst gebaseerde denkpatronen? En hoe kan ik meer vanuit mijn wijze uil-zijn hiermee leren omgaan? Echt gaan zien dat buiten- en binnenwereld in feite één zijn?

In deze reis-van-1-maand gaat het om het vinden van de antwoorden op deze vragen, gebruikmakend van de tools van het Tem de Krokodil-programma dat start bij Zelf-leiderschap. Je groeit naar meer leven vanuit authentieke kracht. Daartoe leer je je krokodillen (waarnemingen, angsten en overtuigingen) met compassie en respect te temmen en je uil (je wijsheid) vaker en sneller in te zetten. We gaan drie modules uit de Tem de Krokodil Leading Self Methode intensief behandelen. Deze methodiek kun je direct inzetten bij jezelf, bij gesprekken met anderen en je kunt deze ervaring en kennis weer doorgeven aan andere geïnteresseerden.

Onze intentie is dat jij ten diepste gestimuleerd wordt om met zorg, plezier en creativiteit de meest urgente kwesties in jouw eigen leven en in het samen-leven met anderen aan te pakken.

Het programma is als volgt georganiseerd:

  • Retreat van 2 dagen (vrijdag en zaterdag – blijven slapen is optioneel). Locatie:Nieuw Alardsoog te Bakkeveen
  • 3 x 90 minuten live en interactieve Leading Self Webinars (Engelstalig) in week 2, 3 en 4. Deze worden opgenomen, zodat als je deze niet kunt bijwonen, ze toch kunt bekijken op een voor jou gunstig moment.
  • Veldwerk per week voor zelfreflectie en studie. Hier wordt een werkboek bij aangeboden.
  • Online Community platform
  • Optioneel: ontvang coaching door een coach van de Crocodile School

PRAKTISCHE INFORMATIE

Algemeen

Duur programma: 1 maand

Retreatdata: 7 en 8 februari 2020

Taal: Nederlands

Locatie

Nieuw Alardsoog te Bakkeveen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuw Allardsoog

Jarig van der Wielenwei 6

9243 SH Bakkeveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen