Guaranteed Growth Seminar

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Van Vollenhovenstraat 11

3016 BK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Guaranteed Growth Seminar


Op woensdag 18 december wordt de eerste Guaranteed Growth Seminar georganiseerd bij SpareSpace in Rotterdam. Dit initiatief is een samenwerking van vier organisaties speciaal voor ZZP'ers en het MKB.

Het initiatief is in leven geroepen om ondernemers en organisaties gericht en gestructureerd de handvaten te geven om gegarandeerd te (blijven) groeien. Het einde van het jaar is voor ondernemers een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en doelen te stellen voor het aankomend jaar. De Guaranteed Growth Seminar wil hier krachtig aan bijdragen.
Het officiële programma van de avond start met de eerste spreker: Franklin Emanuel. Hij is LinkedIn coach en zal vertellen over het gebruik van LinkedIn om zo consistent online leads te genereren.

Wanneer er leads worden gegenereerd, moet daar ook iets mee worden gedaan. De tweede spreker, Cristian van der Stoep, zal daar meer over vertellen. Hij is business coach en zal dieper in gaan op sales en het presenteren van jezelf.

De derde en laatste spreker gaat nog een stapje verder. Videotrainer, Thomas Slotboom, leert je verbonden te blijven met je doelgroep door middel van persoonlijke video branding.
Het seminar zal op 18 december worden gehouden bij SpareSpace, naast het Westelijk Handelsterrein. De ruimte wordt standaard gebruikt voor ondernemers, events, projecten en teambuilding, waardoor het een ideale ruimte is voor dit seminar. De inlooptijd is 18:30, met een algemene ontvangst. Om 19:00 start het programma voor de avond. Koop snel je Early Bird ticket!

Er wordt sterk aangeraden om samen te gaan met andere ondernemers om het maximale uit de ervaring te halen. Is dit niet mogelijk? Dan zal er tijdens de avond voldoende gelegenheid zijn om contact te leggen met andere ondernemers.


Over de sprekers


Franklin is een ondernemer in hart en nieren, met een achtergrond in zowel IT als Marketing. Hij heeft ontdekt dat zijn hart ligt bij sales en marketing, waar hij in de afgelopen jaren ervaring heeft opgedaan binnen verschillende salesfuncties. Franklin is momenteel een LinkedIn selling expert op nationaal en internationaal niveau. Naast zijn passie voor sales en marketing heeft Franklin nog de wens om anderen te ondersteunen in het vervullen van de eigen potentie. Door het grote netwerk dat Franklin heeft opgebouwd, in Amerika en het Verenigd Koninkrijk, kan hij zich een expert noemen.

https://www.linkedin.com/in/franklin-franklins

Cristian van der Stoep is business coach en eigenaar van Emil Cristian Business Solutions. Vanaf zijn zeventiende is hij al ondernemer. Ooit begon hij als grafisch vormgever en evenementorganisator. Daarna is hij ruim 5 jaar commercieel directeur en mede-eigenaar geweest van een technisch bedrijf dat meerdere miljoenen omzet draait per jaar. Ondertussen zet hij zijn kennis op een creatieve en enthousiaste manier in om ondernemers en organisaties het maximale te laten halen uit hun bedrijf. Zo geeft hij onder andere sales en marketing training.

https://www.linkedin.com/in/emil-cristian

Thomas Slotboom is video trainer en eigenaar van Sollvision. Als geboren en getogen Rotterdammer is Thomas een bevlogen ondernemer en recruitment trainer. Hij is pragmatisch, positief en een echte aanjager. Zijn doel is om mensen te activeren en het maximale uit zichzelf te halen. Onder het motto ‘’There is no can’t, only won’t’ stimuleert hij ondernemers en HR medewerkers om zichzelf en hun bedrijf op de meest optimale wijze te presenteren. Thomas heeft jarenlang zelf bij recruitment bureaus gewerkt en neemt deze kennis en ervaring mee in zijn workshops, via (inhouse) trainingen en video selling cursussen.


https://www.linkedin.com/in/thomasslotboom

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Van Vollenhovenstraat 11

3016 BK Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen