Gratis

Guardian360 meetup: engineers meet engineers

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Guardian360 B.V.

1 Weg der Verenigde Naties

3527 KT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb je altijd al willen weten hoe Guardian360 haar devops heeft ingericht, hoe we omgaan met het beveiligen van API’s en wat onze visie op het automatiseren van security is? Kom dan naar onze technische meetup op 20 juni in Utrecht.

Sprekers

Tijdens de meetup zal Secure Webdeveloper Niek ingaan op de reis die hij het afgelopen jaar heeft gemaakt. Hij vertelt over welke ontwikkelmethodieken in gebruik genomen zijn, welke automation er wordt toegepast, op welke manier de code kwaliteit verbeterd is en hoe we ervoor zorgen dat we onze eigen platform zo veilig mogelijk houden.

Secure Webdeveloper Vincent zal vertellen hoe OAUTH 2 werkt en hoe dit protocol voor autorisatie binnen Guardian360 gebruikt wordt om API’s te ontsluiten.

Lead Security Engineer Robert zal toelichten hoe ons scannerplatform is opgezet, hoe we ervoor gezorgd hebben dat het stabiel, snel en schaalbaar is en welke rol automation daarbij speelt. Ook zal hij een tipje van de sluier oplichten over waar Guardian360 aan ontwikkelt: adversery simulation.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Guardian360 B.V.

1 Weg der Verenigde Naties

3527 KT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen