Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Gynzy PlayGrounds (Den Bosch)

Xando Onderwijs

Gynzy PlayGrounds (Den Bosch)
Beschikbare datums

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Gynzy Playgrounds (Den Bosch) 1 uur voordat het evenement begint Gratis  

Deel Gynzy PlayGrounds (Den Bosch)

Evenementdetails

Programma Gynzy Playgrounds

Uw programma bij de #1 Onderwijs&Technologie Workshop van Nederland! 

Heb je vragen over Gynzy PlayGrounds (Den Bosch)? Neem contact op met Xando Onderwijs

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Gynzy
Stationsplein 103
5211 BM Den Bosch
Nederland

Organisator

Xando Onderwijs

Apple in het onderwijs

Apple Premium Reseller Xando ontzorgt scholen en voorziet haar leerlingen, leerkrachten en medewerkers van hedendaagse instrumenten om hun leertraject optimaal te faciliteren. Xando is trots daar in Nederland een bijdrage aan te kunnen en mogen leveren door met jarenlange ervaring en expertise scholen en schoolleiders te helpen om factoren als implementatie, dagelijks gebruik door leerlingen en docenten, de mogelijkheden op het gebied van content als ook het compleet dekkende eco-systeem op het gebied van content, content creatie, digitaal curriculum en interactieve leermogelijkheden ten volle te kunnen benutten in uw specifieke school omgeving.

 

Apple Solution Expert Onderwijs

Als Apple Solution Expert Onderwijs is Xando gespecialiseerd in het onderwijs en weten alles van de producten, diensten en oplossingen van Apple. We hebben inzicht in de problemen die u in uw dagelijkse praktijk tegenkomt en kunnen Apple oplossingen en beproefde werkwijzen aandragen die uitkomst bieden. Door continue bijscholing zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op IT- en onderwijsgebied. Bovendien kunnen ze putten uit jarenlange ervaring en hebben ze hun sporen verdiend met succesvol uitgevoerde projecten in het onderwijs.

 

Onderwijs gedreven

Xando beschikt over een team specialisten met specifieke expertise en ervaring in het onderwijs en met Onderwijs projecten. Met die kennis en kunde is Xando een professionele partner die u en uw school optimaal kan ondersteunen in het realiseren van uw plannen. Op management niveau kunnen wij u ondersteunen bij het verwezenlijken van de creatie van visie, faciliteiten, draagvlak, planning en vaardigheden bij uw team.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.