GZB-dag 2023

Venster Acties

GZB-dag 2023

'Bid' is het thema van de GZB-dag op 18 maart 2023. Laat je inspireren door diverse sprekers uit de wereldkerk, wees erbij!

Door GZB

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Midden Nederland Hallen Thorbeckelaan 123 3771 ED Barneveld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 9 uren
  • eTicket voor mobiel

We zijn we dankbaar dat we op D.V. zaterdag 18 maart weer een GZB-dag kunnen organiseren in Barneveld. Een dag van ontmoeting, samen luisteren naar inspirerende verhalen uit de wereldkerk, van samen zingen en met elkaar bidden. Zending zonder gebed is ondenkbaar. Het thema van deze GZB-dag is dan ook ‘Bid’.

Bent u, ben jij er ook bij?

Er is een middag- en een avondpodiumprogramma om 14.00 uur en om 19.30 uur, met plaats voor maximaal 750 personen (exclusief kinderen) per dagdeel. Aanmelden voor het middag- of het avondprogramma is daarom noodzakelijk.

Tijdens het podiumprogramma 's middags is er een leuk programma voor de kinderen van de onder- en bovenbouw en de tieners. Na het podiumprogramma 's avonds is er GZB-jongerencafé, zo is er voor iedereen wat wils. Nadat ’s middags om 16.00 uur het podiumprogramma is afgelopen, is er alle tijd voor een hapje en een drankje en om elkaar te ontmoeten. Ook is het mogelijk om verschillende stands te bezoeken of om een workshop bij te wonen. Er zijn twee rondes om 16.15 uur en om18.15 uur. U kunt terplekke kiezen uit:

• Zending in jouw gemeente, maak er (gebeds) werk van!

• Intercultureel Bijbellezen en gebed

• De kerk wereldwijd, over zending, gebed en durven leren

• Missionair aan de slag: jong en oud in binnen- en buitenland (samen met de IZB en HGJB)

Welkom op deze inspirerende dag!

Om er zeker van te zijn dat iedereen plek heeft, vragen we u vooraf een kaartje te reserveren. Heeft u vragen of kunt u hierbij hulp gebruiken? Neem gerust contact met ons op via info@gzb.nl of 0343-512444.

Kijk voor meer informatie op www.gzb.nl/gzb-dag.