€ 2,50

Haagse Popweek 2021: Popradar Draaitafels

Venster Acties en details

€ 2,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

PAARD (poppodium)

12 Prinsegracht

2512 GA Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ga in gesprek met professionals vanuit verschillende hoeken van de muziekindustrie.

Over dit evenement

Dit jaar wordt 16 oktober omgedoopt tot een heuse Haagse Popdag! In het Paard ontdek je de nieuwste en oudste vinyl van (lokale) labels tijdens de Popmarkt in de foyer en zijn er panels over relevante topics uit de muziekindustrie in de Grote Zaal. Ook kun je aan de Draaitafels in gesprek gaan met boekers, managers & labels.

Aan de Popradar Draaitafels krijg je de kans jezelf 1 op 1 voor te stellen aan professionals vanuit verschillende hoeken van de Nederlandse muziekindustrie. Ben jij benieuwd welk label bij jou past, wat een A&R van je single vindt en waar programmeurs op letten bij het boeken van een act? Dan is dit dé manier om antwoorden te krijgen op zulke vragen, te netwerken en jouw act in de kijker te spelen bij de industrie.

Het is gewenst om drie open vragen mee te nemen als voorbereiding voor het gesprek en een demo/track van je act op zak te hebben. Voor elk gesprek staat stipt een kwartier.

Je kunt in gesprek gaan met:

𝗖𝗵𝗲𝗹𝘀𝗲𝗮 𝗣𝗮𝗰𝗵𝗶𝘁𝗼 - 𝗖𝗿𝗲𝗮𝘁𝗶𝗲𝗳 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝗰𝗲𝗻𝘁 @ 𝗗𝗼𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗞𝗼𝗿𝘇𝗼 𝗧𝗵𝗲𝗮𝘁𝗲𝗿

Chelsea is een Rotterdamse muziekprofessional, copywriter en producent met een diepgaande interesse in jazz en hiphop. Eerder was zij werkzaam als tourmanager van onder andere Becca Stevens Band en Cory Henry; met beide bands tourde zij door Europa en Azië. Sinds 2021 werkt ze als creatief producent bij de Doelen in Rotterdam en het Korzo Theater in Den Haag.

𝗝𝗮𝗻𝗻𝗮 𝗔𝗹𝗯𝗮𝗱𝗮 - 𝗟𝗔𝗕 𝗠𝘂𝘀𝗶𝗰

Janna is momenteel werkzaam als Promotiemanager bij LAB Music en Coördinator Personeel, Organisatie & Office bij Welcome to The Village. Daarnaast werkt ze bij festivals en als tourmanager van onder andere Thomas Azier en Remme. De afgelopen jaren heeft Janna gewerkt voor verschillende organisaties en festivals zoals Into The Great Wide Open, Le Guess Who?, TivoliVredenburg en Amsterdam Dance Event.

𝗗𝗲𝗻𝗻𝗶𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗟𝗲𝗲𝘂𝘄𝗲𝗻 - 𝗗𝗮𝘆 𝗙𝗼𝘂𝗿 𝗺𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 & 𝗕𝗹𝗼𝗼𝗺𝗲𝗿 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘀

Na gitarist en mede oprichter te zijn geweest van Kane, is Dennis van Leeuwen (Den Haag, 1971) verder gegaan als producer van o.a. Go Back To The Zoo en Indian Askin. Inmiddels runt hij vanuit Amsterdam het managementkantoor Day Four met acts als Indian Askin, Nana Adjoa, Queen’s Pleasure op het roster. Ook runt hij het label Bloomer Records.

𝗟𝗶𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝗝𝗼𝗻𝗴𝗵 - 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗼𝗻𝗮𝗮𝘁

Lisa de Jongh is Manager Programma & Marketing bij Patronaat in Haarlem en was tot afgelopen jaar Hoofd Programma bij festival Welcome To The Village in Leeuwarden. In Haarlem en omstreken is Lisa vanuit Patronaat veel bezig met het opstarten van nieuwe samenwerkingen met partijen en externe locaties in de stad, om Patronaat om te bouwen van podium tot poporganisatie. Daar is een grote rol weg gelegd voor nieuw talent, amateurkunst en een diversiteit aan disciplines. Daarnaast is ze lid van de adviescommissie Noord-Holland van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Popkanjers Stimuleringsfonds dus kan ze je alles vertellen over fondsenwerving.

𝗟𝘂𝗰𝗮 𝗦𝗮𝗿𝘀𝗮𝗻𝘀𝘇𝗸𝘆 - 𝗔&𝗥 𝗪𝗮𝗿𝗻𝗲𝗿 𝗖𝗵𝗮𝗽𝗲𝗹𝗹

Luca is A&R bij Warner Chappell Music, de Internationale publishing tak van Warner Music Group. Als onderdeel van het creative team is hij medeverantwoordelijk voor het scouten van potentiële signings en het begeleiden van songwriters, producers en artiesten in verschillende stadia van hun muzikale carrière. In Nederland vertegenwoordigd Warner Chappell Music namen als Eefje de Visser, Mr. Probz, FRIDAY, Numidia, Jack $hirak, Tinlicker en vele anderen.

𝗖𝗼𝗻𝗰𝗵𝗶𝘁𝘁𝗮 𝗕𝗼𝘁𝘁𝘀𝗲 - 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗺𝗲𝘂𝗿 𝗣𝗮𝗮𝗿𝗱 & 𝗔𝗱𝘃𝗶𝘀𝗲𝘂𝗿 𝗙𝗼𝗻𝗱𝘀 𝗣𝗼𝗱𝗶𝘂𝗺𝗸𝘂𝗻𝘀𝘁𝗲𝗻

Conchitta is programmeur bij poppodium Paard met expertise op het gebied van het urban genre (hiphop, R&B, soul, etc.). Zo is ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de organisatie van de GUAP Night, een avond waar upcoming Haags urban talent zich presenteert aan een groter publiek. Daarnaast is ze producent van ADE BEATS NL, de urban, bass & beats conferentie tijdens Amsterdam Dance Event en is ze tourmanager (geweest) van Arts The Beatdoctor, Gery Mendes en Shirma Rouse. Ook is ze adviseur bij Fonds Podiumkunsten.

𝗝𝗼𝗯 𝗦𝗺𝗶𝘁 - 𝗠𝗮𝘁𝘁𝗮𝗻 𝗥𝗲𝗰𝗼𝗿𝗱𝘀

Job Smit is een van de eigenaren van het Rotterdamse independent label Mattan Records. Mattan Records brengt muziek uit van o.a. The Vices en POM. Daarnaast verricht Mattan Records PR werkzaamheden in Nederland voor labels zoals Dirty Hit, AWAL en Chess Club Records. In het verleden heeft Job o.a. gewerkt voor MTV, VICE en het label Caroline Benelux (nu Virgin). Als promoter (radio, tv en pers) heeft hij gewerkt met artiesten zoals: Tame Impala, Underworld, Beck, Tamino, Rhye, Kate Tempest, Metronomy en De Staat. Ook is hij muziekprogrammeur van het International Film Festival in Rotterdam.

𝗟𝗼𝗿𝗲𝗻𝘇𝗼 𝗝𝗼𝗻𝗮𝘁𝗵𝗮𝘀 - 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗿 (𝗙𝗶𝗴𝗼𝗴𝗮𝗻𝗴, 𝗨𝗻𝗶𝗾 & 𝗡𝗶𝘃𝗮)

Lorenzo Jonathas heeft een hele hoop ervaring als manager van verschillende hiphop artiesten in Nederland. Zo doet hij het management van Figogang, U-niq & Niva en is hij een lange tijd manager van Broederliefde geweest. Ook stond hij aan de wieg van de Zadkine Popacademie waarvoor hij de hiphop tak op poten heeft gezet en zelf een aantal jaar als docent werkzaam is geweest. Verder is Lorenzo actief in het maatschappelijk veld waarbij hij muziekprogramma’s voor de jeugdinrichting de Hartelborgt opzet en voor SKVR gewerkt heeft als projectontwikkelaar en

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

PAARD (poppodium)

12 Prinsegracht

2512 GA Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Popradar Den Haag

Organisator van Haagse Popweek 2021: Popradar Draaitafels

Popradar Den Haag is een Haagse organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëeren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.
Op de locatie in Loosduinen beschikken we over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal die je kunt huren voor optredens, feesten en meetings. Daarnaast worden er muzieklessen en bandcoaching gegeven door onder andere Ready To Play en Drumschool Stefan van de Brug.
Haagse acts kunnen bij Music Support aankloppen voor advies en (financiële) ondersteuning binnen hun route naar verdere ontwikkeling. We verbinden muzikanten, coaches, boekers, producers, publiek, beleidsmakers, initiatiefnemers en poporganisaties met elkaar.
Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek, een lokaal popfestival in de stad. Tijdens de Herfstvakantie vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. De Haagse Popweek fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica en is ook een week waarin talentontwikkeling centraal staat.
We beheren het alternatieve muziekplatform Submarine, dat altijd op zoek is naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen