€ 7,50

Haagse Popweek 2021: Workshop Mixing: Neenah (online)

Venster Acties en details

€ 7,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Popradar Den Haag

12 Burgemeester Hovylaan

2552 AW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In deze workshop leer je hoe je zelf van opgenomen sporen een sterke mix in elkaar zet met behulp van EQ, effecten en je eigen oren.

Over dit evenement

Never change a winning workshop! Vorig jaar gaf Neenah tijdens de Haagse Popweek een super leerzame online mixing workshop en we konden het niet laten haar nog eens te vragen. Ook dit jaar worden we tijdens de workshop wijzer van haar alsmaar groeiende kennis op het gebied van mixing.

Neenah is fulltime mixing engineer, producer, zangeres en songwriter. Haar tijd spendeert ze het liefst achter de knoppen, waar ze de opnames van artiesten als Winne, Fresku en Snelle haar golden touch geeft. In haar workshop leer je hoe je zelf van opgenomen sporen een sterke mix in elkaar zet met behulp van EQ, effecten en je eigen oren. Neenah volgde zelf een opleiding voor muziekproductie aan het SAE Institute Amsterdam.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Popradar Den Haag

12 Burgemeester Hovylaan

2552 AW Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Popradar Den Haag

Organisator van Haagse Popweek 2021: Workshop Mixing: Neenah (online)

Popradar Den Haag is een Haagse organisatie die zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen Den Haag. We beheren het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëeren nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten.
Op de locatie in Loosduinen beschikken we over 20 repetitieruimtes, een professionele geluidsstudio, verschillende les- en presentatieruimtes, het Radarcafé met wekelijks programma en de grote Radarzaal die je kunt huren voor optredens, feesten en meetings. Daarnaast worden er muzieklessen en bandcoaching gegeven door onder andere Ready To Play en Drumschool Stefan van de Brug.
Haagse acts kunnen bij Music Support aankloppen voor advies en (financiële) ondersteuning binnen hun route naar verdere ontwikkeling. We verbinden muzikanten, coaches, boekers, producers, publiek, beleidsmakers, initiatiefnemers en poporganisaties met elkaar.
Jaarlijks organiseren we de Haagse Popweek, een lokaal popfestival in de stad. Tijdens de Herfstvakantie vragen we een week lang aandacht voor Haags opkomend poptalent. De Haagse Popweek fungeert als een etalage van wat er momenteel speelt op het gebied van genres als pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop en elektronica en is ook een week waarin talentontwikkeling centraal staat.
We beheren het alternatieve muziekplatform Submarine, dat altijd op zoek is naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen